Nästa generations router är här!

Com Hem har lanserat nästa generations router som också har stöd för wifi 6. Med sin wifi 6-teknik erbjuder routern WiFi Hub C3 den snabbaste hastigheten över wifi som hittills har uppmätts hos en svensk operatör. Samtidigt ger den bättre täckning och stabilare uppkoppling.

Om routern

Routern, som lanserades i mitten av november, gör oss till den första operatör i Sverige att erbjuda wifi 6. Den nya tekniken innebär högre hastigheter och bättre täckning samtidigt som den kräver mindre energi och därför minimerar strömförbrukningen i mobila enheter.

Med vår nya router har vi nått hastigheter över 1160 Mbit/sekund. I teorin innebär det ca 46 samtidiga livestreams av film i Ultra HD-kvalitet på till exempel Netflix. Testet utfördes av det oberoende testföretaget "Excentis" i juli 2019. Läs mer om testet här.

WiFi Hub C3 har utöver ny wifi-teknik även dubbla frekvensband och så kallad smart bandsteering. Smart bandsteering innebär att routern själv avgör vilken frekvens som är bäst att använda för respektive uppkopplad enhet.

WiFi Hub C3 finns hos Com Hem

Vi erbjuder WiFi Hub C3 till våra högsta hastigheter som Bredband 1200, men den finns tillgänglig för alla Com Hems FiberKoax-kunder.

Läs mer om WiFi Hub C3 här.

Vill du uppgradera din nuvarande router till WiFi Hub C3? Kontakta 90 222 för mer information.