National Geographic+ är vårt senaste playbibliotek

Nu kan du som har eller köper TV Guld se fängslande dokumentärer och fantastiska naturprogram i det nya playbiblioteket National Geographic+ som du kommer åt både i TiVo och i Com Hem Play.

I playbiblioteket hittar du både dokumentärer som behandlar de riktigt stora frågorna och spännande dramaserier. Här är några exempel på godbitar som du kan se när du vill och var du vill.

Mars

Året är 2033 och rymdfärjan Daedalus landar på Mars. Besättningens uppdrag är att etablera en första bosättning på Mars och för att förbereda för en massflytt. I Mars får du följa den omsorgsfullt utvalda internationella besättningen på sex personer när de tar sig an den monumentala uppgiften att inte bara flyga till Mars, utan även att genomföra alla förberedelser på plats för en kommande bosättning på den röda planeten.

Serien är en nyskapande blandning av ett drama av långfilmskaliber, dokumentärinslag samt intervjuer med dagens främsta forskare och innovatörer inom rymdteknik.
Titta nu i Com Hem Play

brain-games

Brain Games - Hjärnans illusioner

Är du redo för en fullkomligt häpnadsväckande upplevelse? Programledaren Jason Silva samarbetar med några av världens främsta forskare inom neurologi och kognitiv vetenskap för att ta sig in i våra huvuden och visa vad som händer där. Följ med och utforska ämnen som de sju dödssynderna, gud, överlevnad, dolda sinnen, hjärnans områden och hjärnans åldrande när vi ger oss in i en ny säsong som kommer att vara ännu mer svindlande, förundransvärd och otrolig än den förra. Nu är det dags att vända blicken inåt och följa med på en djupt underhållande och avslöjande upptäcktsfärd bland de grå celler som gör dig till den du är.
Titta nu i Com Hem Play

btf-m-logo

Before the flood

Leonardo DiCaprio har utsetts till FN:s fredsbudbärare för att uppmärksamma klimatfrågan och tar sig därmed an sin viktigaste uppgift i livet. Han reser från det vidsträckta Grönland till de brinnande skogarna i Sumatra och Vatikanstatens salar för att undersöka klimatförändringarnas förödande påverkan på jorden.

Tack vare sin möjlighet att tala med aktivister, forskare och världsledare - inklusive Barack Obama, Elon Musk och påve Franciskus - kan han gräva djupt för att ta reda på vad som har orsakat krisen och hur den kan gå att lösa. DiCaprio söker svaret på frågan: Kan vi handla innan det är för sent?
Titta nu i Com Hem Play

Se fler serier och dokumentärer

Du kan se den hyllade serien Kosmos - en resa i tid och rum eller Brain Games - Hjärnans illusioner eller varför inte en dokumentärer som handlar om Kennedy-mordet
Med playbiblioteket National Geographic+ har du mycket att se.

Så hittar du National Geographic+

Du hittar National Geographic+ här i Com Hem Play och under Play & Film - Playtjänster i TiVo. National Geographic+ ingår i TV Guld, men du kan också köpa kanalen som tillvalskanal.