Netflix logga

Netflix i TiVo

Alla Com Hems TiVo®-kunder kan få tillgång till Netflix på tv:n genom sin TiVo-box. Genom Netflix-appen i TiVo kan man se hela säsonger av kritikerrosade och populära serier.

Alla Com Hems TiVo®-kunder kan få tillgång till Netflix på tv:n genom sin TiVo-box. Genom Netflix-appen i TiVo kan man se hela säsonger av kritikerrosade och populära serier.

Genom Netflix-appen i TiVo kan Com Hems kunder nu se hela säsonger av kritikerrosade serier som House of Cards, Hemlock Grove, Arrested Development, Orange is the New Black och Breaking Bad.

Netflix är fullt integrerat i TiVos sökfunktion. När du söker på en programtitel, en skådespelare, regissör eller vad du nu önskar, tar TiVo även med innehåll från Netflix i sökresultatet.

– Den nya Netflix-appen i TiVo kompletterar och stärker vårt tv-erbjudande ytterligare. Vi vill att våra kunder ska ha möjlighet att nå vilket innehåll de vill från en och samma plats. I TiVo kan du söka och browsa igenom innehåll från alla våra kanaler och play-tjänster, vår filmbutik och nu även från Netflix. Du ska på ett enkelt sätt kunna hitta vad du än känner för att titta på för stunden i TiVo, säger Asanga Gunatillaka, Produktdirektör på Com Hem.

För att använda Netflix i TiVo, loggar kunden in med sitt befintliga Netflix-abonnemang eller registerar ett nytt abonnemang direkt genom TiVo-boxen.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Com Hem och att vi nu kan leverera allt vad Netflix har att erbjuda till alla TiVo-hem i Sverige, säger Joris Evers, Global kommunikationsdirektör på Netflix.

Netflix ligger under "appar" i TiVo och kostar 79 kronor per månad.

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter