För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Netflix logga

Netflix i TiVo

Alla Com Hems TiVo®-kunder kan få tillgång till Netflix på tv:n genom sin TiVo-box. Genom Netflix-appen i TiVo kan man se hela säsonger av kritikerrosade och populära serier.

Alla Com Hems TiVo®-kunder kan få tillgång till Netflix på tv:n genom sin TiVo-box. Genom Netflix-appen i TiVo kan man se hela säsonger av kritikerrosade och populära serier.

Genom Netflix-appen i TiVo kan Com Hems kunder nu se hela säsonger av kritikerrosade serier som House of Cards, Hemlock Grove, Arrested Development, Orange is the New Black och Breaking Bad.

Netflix är fullt integrerat i TiVos sökfunktion. När du söker på en programtitel, en skådespelare, regissör eller vad du nu önskar, tar TiVo även med innehåll från Netflix i sökresultatet.

– Den nya Netflix-appen i TiVo kompletterar och stärker vårt tv-erbjudande ytterligare. Vi vill att våra kunder ska ha möjlighet att nå vilket innehåll de vill från en och samma plats. I TiVo kan du söka och browsa igenom innehåll från alla våra kanaler och play-tjänster, vår filmbutik och nu även från Netflix. Du ska på ett enkelt sätt kunna hitta vad du än känner för att titta på för stunden i TiVo, säger Asanga Gunatillaka, Produktdirektör på Com Hem.

För att använda Netflix i TiVo, loggar kunden in med sitt befintliga Netflix-abonnemang eller registerar ett nytt abonnemang direkt genom TiVo-boxen.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Com Hem och att vi nu kan leverera allt vad Netflix har att erbjuda till alla TiVo-hem i Sverige, säger Joris Evers, Global kommunikationsdirektör på Netflix.

Netflix ligger under "appar" i TiVo och kostar 79 kronor per månad.

The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer
Visa fler nyheter