Barnens nya playbibliotek Nick+

Nu kan du se en massa barnprogram när och var du vill med playbiblioteket Nick+. Henry Danger, PAW Patrol och Teenage Mutant Ninja Turtles är bara några av serierna du hittar där.

Med Nick+ har du alltid tillgång till timmar av roliga och spännande serier för barn i olika åldrar. Playbiblioteket ingår i TV Guld, där du även kan titta på kanalerna Nick Jr, Nicktoons och Nickelodeon och under semestern är det självklart bara att ta med allt vart du vill i hela EU med Com Hem Play. Här nedan ser du några exempel på allt roligt du kan hitta där.

Henry Danger

13-åriga Henry Hart har fått extrajobb som medhjälpare till superhjälten Captain Man. Under täckmanteln Kid Danger försöker Henry bekämpa brott i Swellview. Detta utan att avslöja sin identitet och samtidigt hinna med skolan.
Se Henry Danger i Com Hem Play

paw-patrol

PAW Patrol

Sex stycken modiga räddningshundar med mottot “inget jobb är för stort – ingen valp är för liten” arbetar tillsammans för att rädda folk i knipa. Alla med egna färdigheter och farkoster för att klara sina uppdrag.
Se PAW Patrol i Com Hem Play

ninja-turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles

Leo, Raph, Mikey och Donnie är muterade sköldpaddor som har blivit tränade i Ninjutsi av Master Splinter. Reptilbröderna konfronterar världen i New York City och möter farligare fiender, och godare pizza, än de någonsin kunnat föreställa sig.
Se Teenage Mutant Ninja Turtles i Com Hem Play

Och mycket annat

Det finns massor av andra serier i playbiblioteket, så det är bara att gå dit och hitta barnens egna favoriter.
Till playbiblioteket Nick+