För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Sanningens ögonblick – nu avgörs Champions League

Begreppet sanningens ögonblick sägs komma från tjurfäktningens värld och då är det ju passande att det är två lag från den spanska huvudstaden som gör upp om titeln.

Real Madrid har det mest stjärnspäckade laget, med namn som Cristiano Ronaldo och Gareth Bale, och är favoriter bland vadslagningsbolagen. Men när det är finaldags så finns det sällan några säkra matcher. Att det är ett derby adderar ju en spännande krydda – det är ju inte helt ovanligt att ”lillebror” lyfter sig lite extra när lokalkonkurrenten står på andra sidan mittlinjen.

Finalen i Champions League spelas lördag 28 maj på anrika San Siro i Milano och du kan se den både i TV3 och Viasat Fotboll. Matchen börjar 20.45 men båda kanalerna bullar upp med försnack i Champions League-studion innan dess. Mest försnack och analyser efter matchen får du i Viasat Fotboll.

Viasat Fotboll ingår i Viasat Sport

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter