För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Sanningens ögonblick – nu avgörs Champions League

Begreppet sanningens ögonblick sägs komma från tjurfäktningens värld och då är det ju passande att det är två lag från den spanska huvudstaden som gör upp om titeln.

Real Madrid har det mest stjärnspäckade laget, med namn som Cristiano Ronaldo och Gareth Bale, och är favoriter bland vadslagningsbolagen. Men när det är finaldags så finns det sällan några säkra matcher. Att det är ett derby adderar ju en spännande krydda – det är ju inte helt ovanligt att ”lillebror” lyfter sig lite extra när lokalkonkurrenten står på andra sidan mittlinjen.

Finalen i Champions League spelas lördag 28 maj på anrika San Siro i Milano och du kan se den både i TV3 och Viasat Fotboll. Matchen börjar 20.45 men båda kanalerna bullar upp med försnack i Champions League-studion innan dess. Mest försnack och analyser efter matchen får du i Viasat Fotboll.

Viasat Fotboll ingår i Viasat Sport

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer