För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Nu börjar allvaret igen

Efter en lång härlig sommar börjar det nu dra ihop sig till skolstart igen. För att göra det lite lättare har vi samlat utvalda hyrfilmer i skön skolmiljö i din TiVo-box.

För en del är skolstarten något att se fram emot. Andra hade nog hellre sett att sommarlovet fortsatte ett bra tag till. Oavsett vem du är, så kan det vara skönt med lite film nu när allvaret börjar igen.

I Play & Film i TiVo har vi samlat ett antal utvalda filmer i skön skolmiljö. Du kan exempelvis se The Reunion där vi följer Jim Owens som återvänder hem för sin återförening med high school-klassen. I ett försök att återuppleva forna glansdagar och få liv i gamla romanser lyckas han nästan förstöra hela sin gamla hemstad, och det som finns kvar av gammal vänskap. Han söker dessutom hämnd på en gammal rektor och bryter nästan upp ett äktenskap på vägen.

Andra filmer som ingår är Disney Pixars Monsters University, Easy A med Emma Stone i huvudrollen, Me and Earl and the Dying Girl, Whiplash och många fler.

Du hittar alla filmer i temat Skolstart under Play & Film i din TiVo-box.

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter