För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Nu börjar allvaret igen

Efter en lång härlig sommar börjar det nu dra ihop sig till skolstart igen. För att göra det lite lättare har vi samlat utvalda hyrfilmer i skön skolmiljö i din TiVo-box.

För en del är skolstarten något att se fram emot. Andra hade nog hellre sett att sommarlovet fortsatte ett bra tag till. Oavsett vem du är, så kan det vara skönt med lite film nu när allvaret börjar igen.

I Play & Film i TiVo har vi samlat ett antal utvalda filmer i skön skolmiljö. Du kan exempelvis se The Reunion där vi följer Jim Owens som återvänder hem för sin återförening med high school-klassen. I ett försök att återuppleva forna glansdagar och få liv i gamla romanser lyckas han nästan förstöra hela sin gamla hemstad, och det som finns kvar av gammal vänskap. Han söker dessutom hämnd på en gammal rektor och bryter nästan upp ett äktenskap på vägen.

Andra filmer som ingår är Disney Pixars Monsters University, Easy A med Emma Stone i huvudrollen, Me and Earl and the Dying Girl, Whiplash och många fler.

Du hittar alla filmer i temat Skolstart under Play & Film i din TiVo-box.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer