Nu börjar allvaret igen

Efter en lång härlig sommar börjar det nu dra ihop sig till skolstart igen. För att göra det lite lättare har vi samlat utvalda hyrfilmer i skön skolmiljö i din TiVo-box.

För en del är skolstarten något att se fram emot. Andra hade nog hellre sett att sommarlovet fortsatte ett bra tag till. Oavsett vem du är, så kan det vara skönt med lite film nu när allvaret börjar igen.

I Play & Film i TiVo har vi samlat ett antal utvalda filmer i skön skolmiljö. Du kan exempelvis se The Reunion där vi följer Jim Owens som återvänder hem för sin återförening med high school-klassen. I ett försök att återuppleva forna glansdagar och få liv i gamla romanser lyckas han nästan förstöra hela sin gamla hemstad, och det som finns kvar av gammal vänskap. Han söker dessutom hämnd på en gammal rektor och bryter nästan upp ett äktenskap på vägen.

Andra filmer som ingår är Disney Pixars Monsters University, Easy A med Emma Stone i huvudrollen, Me and Earl and the Dying Girl, Whiplash och många fler.

Du hittar alla filmer i temat Skolstart under Play & Film i din TiVo-box.

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter