För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

En familj med Airplay

Nu finns Airplay i Com Hem Play

Nu har Com Hem Play fått funktionalitet för Airplay. Det innebär att du med en Apple TV kan streama ditt innehåll på en stor skärm.

Com Hem Play har nu lagt till möjligheten att spela upp material på en tv via Airplay. Du behöver självklart en iPhone eller en iPad samt en Apple TV kopplad till din tv.

Att du kan använda Airplay innebär att du kan ta med dig hela ditt tv-utbud via Com Hem Play och se på stora skärmar när du är på resande fot. Eller bara ska hem till en polare som inte har lika saftigt utbud som du.

Läs mer om Com Hem Play.

Visa fler nyheter

Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter