För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

En familj med Airplay

Nu finns Airplay i Com Hem Play

Nu har Com Hem Play fått funktionalitet för Airplay. Det innebär att du med en Apple TV kan streama ditt innehåll på en stor skärm.

Com Hem Play har nu lagt till möjligheten att spela upp material på en tv via Airplay. Du behöver självklart en iPhone eller en iPad samt en Apple TV kopplad till din tv.

Att du kan använda Airplay innebär att du kan ta med dig hela ditt tv-utbud via Com Hem Play och se på stora skärmar när du är på resande fot. Eller bara ska hem till en polare som inte har lika saftigt utbud som du.

Läs mer om Com Hem Play.

Visa fler nyheter

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer