En familj med Airplay

Nu finns Airplay i Com Hem Play

Nu har Com Hem Play fått funktionalitet för Airplay. Det innebär att du med en Apple TV kan streama ditt innehåll på en stor skärm.

Com Hem Play har nu lagt till möjligheten att spela upp material på en tv via Airplay. Du behöver självklart en iPhone eller en iPad samt en Apple TV kopplad till din tv.

Att du kan använda Airplay innebär att du kan ta med dig hela ditt tv-utbud via Com Hem Play och se på stora skärmar när du är på resande fot. Eller bara ska hem till en polare som inte har lika saftigt utbud som du.

Läs mer om Com Hem Play.

Visa fler nyheter

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter