För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Nu finns Com Hem även för villafiber

Fiber ger en möjlighet för villaägare att få ett riktigt snabbt bredband och fullt ut dra nytta av alla digitala tjänster.

Många som idag har fiber dragen till sin villa kan nu beställa Villafiber från Com Hem.

Med fiber i villan kan alla i familjen kan använda datorer, surfplattor, telefoner och tv-apparater samtidigt utan att farten går ner eller att bilden hackar. Med fiber är ditt hem också väl förberett för framtidens digitala tjänster, som kommer kräva ännu mer bandbredd. Ditt hus får en avancerad kommunikationslösning som ger dig nya former av både nytta och nöje samtidigt som det kan öka värdet på ditt hus.

Väljer du fiber från Com Hem får du Sveriges snabbaste bredband och Sveriges största utbud av tv och play. Just nu erbjuder vi bredband från 199 kr/mån.

För dig som inte har fiber

Har du funderat på att installera fiber så hjälper vi gärna till, alltid till mycket förmånliga priser.

Läs mer om Villafiber från Com Hem comhem.se/villafiber

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer