För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Nu finns Playtjänsten Boomerang i TiVo

Nu finns den nya playtjänsten Boomerang i vårt utbud, med mängder av roliga program för barn. Se LazyTown, Ben 10: Omniverse, Ed, Edd och Eddy, Camp Lazlo, Chowder och många fler.

Stephanie är en optimistisk tjej med illrosa hår, som flyttar till LazyTown och träffar ett galet gäng invånare. Se LazyTown på Boomerang som nu finns som play-tjänst i TiVo.

Nu finns playtjänsten Boomerang i Play & Filmbutik i TiVo med mängder av roliga filmer för barn. Bland andra LazyTown, Ben 10: Omniverse, Ed, Edd och Eddy, Camp Lazlo, Chowder, Dexters Laboratorium, Flapjack, Johnny Bravo, PowerPuffPinglorna och Foster´s Hem För Påhittade Vänner.

Alla program visas utan reklam och går att se i både TiVo och Com Hem Play. Boomerang ingår i TiVo Plus och TiVo Max men du kan också köpa Boomerang som en tillvalskanal och se programmen i Play.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter