Nu finns Play-tjänsten Boomerang i TiVo

Nu finns den nya play-tjänsten Boomerang i vårt utbud, med mängder av roliga program för barn. Se LazyTown, Ben 10: Omniverse, Ed, Edd och Eddy, Camp Lazlo, Chowder och många fler.

Stephanie är en optimistisk tjej med illrosa hår, som flyttar till LazyTown och träffar ett galet gäng invånare. Se LazyTown på Boomerang som nu finns som play-tjänst i TiVo.

Nu finns play-tjänsten Boomerang i Play & Filmbutik i TiVo med mängder av roliga filmer för barn. Bland andra LazyTown, Ben 10: Omniverse, Ed, Edd och Eddy, Camp Lazlo, Chowder, Dexters Laboratorium, Flapjack, Johnny Bravo, PowerPuffPinglorna och Foster´s Hem För Påhittade Vänner.

Alla program visas utan reklam och går att se i både TiVo och Com Hem Play. Boomerang ingår i TiVo Plus och TiVo Max men du kan också köpa Boomerang som en tillvalskanal och se programmen i Play.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter