För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Nu finns Playtjänsten Boomerang i TiVo

Nu finns den nya playtjänsten Boomerang i vårt utbud, med mängder av roliga program för barn. Se LazyTown, Ben 10: Omniverse, Ed, Edd och Eddy, Camp Lazlo, Chowder och många fler.

Stephanie är en optimistisk tjej med illrosa hår, som flyttar till LazyTown och träffar ett galet gäng invånare. Se LazyTown på Boomerang som nu finns som play-tjänst i TiVo.

Nu finns playtjänsten Boomerang i Play & Filmbutik i TiVo med mängder av roliga filmer för barn. Bland andra LazyTown, Ben 10: Omniverse, Ed, Edd och Eddy, Camp Lazlo, Chowder, Dexters Laboratorium, Flapjack, Johnny Bravo, PowerPuffPinglorna och Foster´s Hem För Påhittade Vänner.

Alla program visas utan reklam och går att se i både TiVo och Com Hem Play. Boomerang ingår i TiVo Plus och TiVo Max men du kan också köpa Boomerang som en tillvalskanal och se programmen i Play.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer