Nu frivisar vi barnkanaler

Frivisningen för barnen fortsätter, när vi ger fri tillgång till kanalerna Nicktoons, Nick Jr och Nickelodeon under hela november. Se en massa barnprogram när ni vill!

Nu när höstmörkret har sänkt sig fortsätter frivisningen och öppnar upp en hel värld av roliga serier för stora och små barn. Eftersom programmen har Sju dagars omstart behöver man inte bry sig så mycket om sändningstiderna, utan kan titta på dem lite när man vill. Dessutom finns de tillgängliga i Com Hem Play och kan tas med ut i naturen i paddan eller mobilen.

Här nedan ser du några exempel på populära barnprogram som vi kan rekommendera.

Alvin!!! och gänget

Ekorrarna är som helt vanliga ungar. De går i skolan, hjälper till hemma, gör sina läxor och bråkar som syskon gör, men ger stora konserter för miljontals fans. Åh, nämnde vi att de är internationella rockstjärnor?
Sänds 18.30 måndag till fredag på Nicktoons på kanalplats 157
Titta nu i Com Hem Play

Paw-patrol-med-logga

Paw Patrol

Sex stycken modiga räddningshundar med mottot “inget jobb är för stort – ingen valp är för liten” arbetar tillsammans för att rädda folk i knipa. Alla med egna färdigheter och farkoster för att klara sina uppdrag.
Sänds 07.05 måndag till fredag på Nick Jr på kanalplats 151
Titta nu i Com Hem Play

School-of-rock-med-logga

School of Rock

I School of Rock får vi följa Dewey Finn, en missförstådd musiker som en dag får ett jobb som lärarvikarie på en prestigefylld privatskola. Han inspirerar och lär sina excentriska och högpresterande elever att spela och älska rock ‘n’ roll och tillsammans startar de ett band.
Sänds 17.15 måndag till fredag på Nickelodeon på kanalplats 152
Titta nu i Com Hem Play

Mycket annat

Men det här är bara några program bland alla som kan ses under november. Titta även på Blaze och Monstermaskinerna om hur en monstermaskin och hans vänner deltar i olika tävlingar och Teenage Mutant Ninja Turtles om fyra muterade sköldpaddor med en förkärlek för pizza. Eller hitta egna nya favoriter i det stora utbudet. Ha så skoj!