Nu frivisar vi Viasats utbud

Ta chansen att se Viasats kanaler och playbibliotek när vi frivisar dem i två veckor! Första veckan är det sporten och andra veckan filmerna som alla digital-tv-kunder får tillgång till.

Paris Saint-Germain - Manchester United 21.00 den 6 mars

© Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Den 4-10 mars frivisas sportutbudet, med bland annat härliga matcher i Champions League, Premier League och NHL och motorsport från både MotoGP-premiären och premiären i IndyCar.

Den 11-17 mars kan du ta del av filmutbudet, både via tv-kanalerna och i playbiblioteket Viasat Film. Playbiblioteket hittar du i TiVo, Tv Hub och på Com Hem Play.

Några sportgodbitar 4-10 mars

Champions League

Både på tisdagen och onsdagen spelas returmöten i åttondelsfinalerna. Dortmund är visserligen starka på hemmaplan, men har ett tufft 0-3-underläge att vända mot Tottenham på tisdagen. Samma kväll ska Ajax åka till Spanien och försöka vända 1-2 mot Real Madrid.
Sändningarna börjar 20.00 och matcherna 21.00 tisdagen den 5 mars på Viasat Sport Premium respektive TV6.

På onsdagen har Porto en svår uppgift, att på hemmaplan besegra Roma som vann med 2-1 i första mötet. Men ännu värre är det för Victor Nilsson-Lindelöfs Manchester United som på bortaplan måste hantera 0-2 från matchen på Old Trafford.
Sändningarna börjar 20.00 och matcherna 21.00 onsdagen den 6 mars på TV6 respektive Viasat Sport Premium.

Det finns alla förutsättningar för riktigt fin fotboll, när Europas och hela världens bästa spelare drabbar samman i så viktiga matcher i Champions Leagues åttondelsfinaler!

Premier League

Under helgen kan du se många sevärda matcher och frivisningen avslutas på söndagen med den kanske största, när Arsenal tar sig an Manchester United på en utsåld arena. Nästa säsongs platser i Champions League hägrar för de båda klassiska klubbarna och här finns chans att skaffa sig ett övertag inför ligans slutspurt.
Arsenal-Manchester United börjar 17.30 söndagen den 10 mars och visas på Viasat Sport Premium.

NHL

I nordamerikanska hockeyligan är det också full fart. På torsdagen kan du se både Colorado-Buffalo och San José-Saint Louis. Det är viktiga poäng som står på spel när det gäller att kvalificera sig för slutspelet i Stanley Cup.

Motorsport

Missa inte heller Qatars Grand Prix, där MotoGP-premiären avgörs under helgen med start på fredagen. Samma helg drar IndyCar igång med Streets of St. Petersburg och tävlingar direkt ifrån Florida.

Sportkanalerna hittar du här

Den 4-10 mars frivisas de här kanalerna:

  • Viasat Sport Premium HD (kanalplats 145)
  • Viasat Fotboll HD (111)
  • Viasat Hockey HD (112)
  • Viasat Motor HD (131)
  • Viasat Sport HD (132)

Några filmtips 11-17 mars

Artikel-Ant-man

Ant-Man and the Wasp

I efterdyningarna av Captain America: Civil War tampas Scott Lang med konsekvenserna av sina val, både som superhjälte och som pappa. Han kämpar för att få balans mellan sitt familjeliv och sina plikter som Ant-Man. Hope van Dyne och Dr Hank Pym kontaktar honom gällande ett nytt, brådskande uppdrag. Scott måste återigen sätta på sig dräkten och lära sig att slåss sida vid sida med the Wasp.

Under frivisningen kan du även se Oscarsvinnaren Black Panther och andra Marvel-filmer som Avengers: Infinity War och Thor: Ragnarok.

I feel pretty

I feel pretty

Renee Bennett vet hur det känns att inte sticka ut tillräckligt bland alla coola människor i New York. En dag slår hon i skallen rejält och tuppar av. När hon vaknar upp känner hon sig som en helt annan tjej än den hon är och hennes självförtroende växer i kvadrat. Det är bara det att i alla andras ögon är hon exakt samma person som förr... Se Amy Schumer briljera i komedin I feel pretty.

Pelle Kanin

Pelle Kanin

Pelle Kanin lever ett bekymmersfritt liv med alla sina kompisar. Tills den elaka grannen flyttar in. Pelle måste komma på en klockren plan för att få bort grannen - och ta tillbaka trädgården.

Filmkanalerna hittar du här

Den 11-17 mars frivisas de här kanalerna:

  • Viasat Film Premiere HD (kanalplats 97)
  • Viasat Film Action HD (141)
  • Viasat Series HD (86)
  • Viasat Film Family (87)
  • Viasat Film Hits HD (140)

...och playbiblioteket

Playbiblioteket heter Viasat Film och finns i TiVo, Tv Hub och Com Hem Play. Där kan du välja och vraka i hela utbudet och se filmerna när du vill.