För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Om du skaffar, eller redan har, något av abonnemangen TV Guld eller TV Silver, får du nu utan extra kostnad tillgång till Com Hem Play även om du inte har TiVo. Det gör bland annat att du kan använda playtjänster och se på sändningar från upp till sju dagar bakåt i tiden. Du kan helt enkelt ta med dig tv-tittandet överallt och njuta av Sveriges mest innehållsrika tv- och playutbud med mängder av reklamfritt innehåll, filmer och populära serier.

Läs mer om Com Hem Play och skaffa ditt tv-abonnemang.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer