Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Om du skaffar, eller redan har, något av abonnemangen TV Guld eller TV Silver, får du nu utan extra kostnad tillgång till Com Hem Play även om du inte har TiVo. Det gör bland annat att du kan använda playtjänster och se på sändningar från upp till sju dagar bakåt i tiden. Du kan helt enkelt ta med dig tv-tittandet överallt och njuta av Sveriges mest innehållsrika tv- och playutbud med mängder av reklamfritt innehåll, filmer och populära serier.

Läs mer om Com Hem Play och skaffa ditt tv-abonnemang.

Frivisning av Disneys kanaler

30 september 2016

Under hela oktober kan hela familjen se alla Disneys kanaler. Det enda som behövs är ett tv-abonnemang hos Com Hem.

Läs mer

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter