Nu kan du se miniserien Safe House på Cirkus

Safe House är en ny spännande miniserie, som finns där du ser det bästa av brittisk tv - playtjänsten Cirkus.

Christopher Eccleston i Safe House

Den före detta polisen Robert och hans fru Katy är i färd med att öppna ett litet hotell, när de av Roberts förre kollega blir ombedda att husera en familj som behöver ett säkert boende. Snart är de båda inblandade i en farlig katt- och råttalek mellan familjen och deras fiende.

Safe House är en miniserie i fyra avsnitt med manus av Michael Crompton och regi av Marc Evans. I rollistan ser vi bland andra Christopher Eccleston (Doctor Who) som Robert och Marsha Thomason (White Collar, Lost) som Katy.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=Vj1JHvpHgzA

Se hela säsongen av Safe House var och när du vill

Samtliga fyra avsnitt av miniserien Safe House finns tillgängliga i playtjänsten Cirkus, både i din TiVo-box och i appen Com Hem Play. Det innebär att du inte bara kan se den när du vill, utan också var du vill.

Hela säsonger av det bästa från brittisk tv

Med Cirkus kan du skämma bort dig själv med fantastiska brittiska tv-produktioner, när som helst och var som helst. Se hela säsonger av massvis av serier som Vera, Shetland och Unga kommissarie Morse både i din TiVo-box och via appen Com Hem Play.

Cirkus ingår i våra abonnemang TV Silver och TV Guld och den kan också köpas som tillvalskanal om du har exempelvis TV Bas.