Nu kan du se podd-tv i Com Hem Play

I den nya playtjänsten Podd-tv hittar du svenska underhållningsprogram i kortformat. Podd-tv finns i Com Hem Play och du kan bland annat se Holy Mary, av och med Mia Skäringer.

”Holy Mary är ett rufft, osminkat och spontant program med möten runt mat och musik. Tvärtemot finporslin på bryggor i skärgården. Jag har just på grund av detta valt att distribuera detta via egen kanal - för att det ska få lov att vara just ett rockenroll projekt och inte hamna i välkammat sammanhang med tillhörande förväntningar. Så, sök här och du skall finna," säger Mia Skäringer.

"Det här är en rätt galen idé från början. Vi skulle ju bara ha lite semester hos några kompisar. Men så blev jag förtjust i miljön så att vi bestämde oss för att göra någon typ av program med gäster, musik och mat. Helt på egna villkor och efter förmåga vad som är möjligt att ro iland på fyra veckor,” säger Mia Skäringer.

Se Holy Mary i Com Hem Play

Du ser Podd-tv i Com Hem Play

Podd-tv är tillgängligt för dig som har digital-tv från Com Hem och du ser alla avsnitt i Com Hem Play, via webben på comhemplay.se eller i appen i din smartphone eller surfplatta.

Från starten finns ytterligare fyra program upplagda med tre avsnitt vardera:

Kungliga TV-Magasinet

Författaren och chefredaktören Roger ”Royal Roger” Lundgren guidar tillsammans med journalisten Mia Rossling genom spännande nyheter kring Sveriges och världens kungligheter.

Se Kungliga TV-Magasinet i Com Hem Play

Sjölins Akademi med Daniel Sjölin

Ett brett och underhållande litteraturprogram där författare möter sina läsare.

Se Sjölins Akademi i Com Hem Play

Om kocken själv får välja

Hans Fahlén följer med och träffar svenska stjärnkockar och lagar mat i deras hemmakök. Först ut är Jonas Dahlbom, Årets Kock 1996, Karl Ljung Årets Kock 1999 och Jimmi Eriksson, Årets Kock 2016.

Se Om kocken själv får välja i Com Hem Play

24 timmar Pirre & Mackan

Ett byggprogram och en blåsning. Pirre och Mackan, tidigare kända från Arga Snickaren och Sommar med Ernst, lurar en person och bygger om deras hem. Allt på bara 24 timmar.

Se 24 timmar Pirre och Mackan i Com Hem Play