Nu kommer Curio till Com Hem

Med playtjänsten Curio ser du dokumentärer om allt från pingviner och häpnadsväckande naturskildringar till benknäckande ishockeyspelare och betydelsefulla händelser i historien.

Följ med till Galapagosöarna och förundras över deras imponerande djurliv.

Playtjänsten för nyfikna människor

Med playtjänsten Curio får du tillgång till ett stort utbud av spännande dokumentärer och intressanta faktaprogram. Curio är den enda playtjänsten som innehåller enbart dokumentärer. Natur, historia, sport, vetenskap, konspirationer, hälsa... I Curios utbud erbjuds kvalitetsdokumentärer för alla smaker.

Curio ingår i TV Guld och TV Silver

Curio ingår i TV Guld och TV Silver, men kan även köpas separat som tillval. Du kan se den i TiVo-boxen eller via Com Hem Play, vilket betyder att du kan ta med dig de bästa kvalitetsdokumentärerana och se dem när du vill och var du vill.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=g4G-DcxEEkQ

Det är aldrig för sent att lära sig något nytt

Följ med på en kungspingvins resa från klumpig pingvinunge till vuxen pingvin, lär känna historien om handelsplatsen Silk Road och grundaren Ross Ulbricht och få mer kunskaper om Galapagosöarna i sällskap av ingen mindre än David Attenborough.

Galapagos with David Attenborough

202 år efter att Charles Darwin steg i land på Galapagosöarna reser David Attenborough till denna vilda och mystiska arkipelag där forskarna fortsätter att göra upptäckter när de utforskar dessa fantastiska öar.

The Penguin King

Det här är filmen om en kungspingvins resa från barndomen via en mängd äventyr till att bli en fullvuxen pingvin. Fantastiska bilder skildrar en helt enastående subantarktisk ö som är hem för majestätiska albatrosser, bråkiga sjöelefanter – och sex miljoner pingviner.
Tv-nyheter-pingvin

The Last Gladiators

Alex Gibney följer en av idrottshistoriens största legendarer, ishockeystjärnan och slagskämpen Chris “Knuckles” Nilan och ger oss en unik inblick i hans händelserika liv. En både gripande och inspirerande sportdokumentär om att se tillbaka på en idrottskarriär och om den vardag som kom efteråt.

Deep Web

Ta del av en av århundradets fängslande digitala kriminalhistorier - gripandet av Ross William Ulbricht, den 30-åriga entreprenören som anklagades för att vara grundaren av "Silk road", en hemlig digital svart marknad.

The Museum of Life

Jimmy Doherty går bakom kulisserna på Natural History Museum, det naturhistoriska museet i London och möter människorna som avslöjar hemligheter, löser gåtor och mysterier och gör upptäckter bland de 70 miljoner föremålen i de historiska samlingarna.
Tv-nyheter-curio-museum