Nu lanserar vi Com Hem ID-skydd

Med Com Hem ID-skydd får du hjälp att skydda din identitet. Tjänsten ger dig hjälp att både minska risken för identitetsstölder och ta reda på om dina uppgifter ligger oskyddade på internet.

När du anger dina uppgifter i tjänsten söker den igenom hela internet (även deep web och darknet) och berättar för dig exakt var och varför de ligger där oskyddade. Du kan då få hjälp att vidta åtgärder, genom att ta kontakt med våra experter som alltid är tillgängliga.

Om det skulle visa sig att du har utsatts för en identitetsstöld, hjälper vi dig att kartlägga omfattningen av skadorna och bestrida eventuella felaktiga fakturor och betalningskrav.

Du kan också när som helst ringa och få råd och tips om hur du skyddar din identitet på bästa sätt och få svar på de frågor som du kan ha. Du får även hjälp med allt ifrån att upprätta en bedrägerispärr, om du blivit utsatt för ett id-bedrägeri, till att få bort bilder på dig som publicerats olovligt på sociala medier.

Det är riktigt enkelt att komma igång med tjänsten, så redan idag kan du börja skydda dina uppgifter och få tillgång till experthjälpen som du alltid kan ringa.

Så skaffar du Com Hem ID-skydd

Com Hem ID-skydd ingår i alla bredbandsabonnemang med hastigheter från 500 Mbit/s och uppåt. För övriga bredbandsabonnemang är tjänsten kostnadsfri de tre första månaderna och därefter kostar den 49 kr/mån. Läs mer och köp här.