Nu lanserar vi Com Hem Tv Hub

Plattformen Com Hem Tv Hub är baserad på Android tv och kombinerar tv-kanaler med play och appar i 4K HDR. Med funktionen för röstsökning kan du snabbt och enkelt hitta det du vill titta på.

Tv Hub förenklar användarupplevelsen för dem som i allt större utsträckning kombinerar sitt tittande på tv-kanaler med playbibliotek, hyrfilm och en eller flera streamingtjänster. Du kan ladda ner och välja bland hundratals appar från Google Play, med bland annat streamingtjänster, spel och musik.

- En av styrkorna med Tv Hub är våra samarbeten med de mest populära streamingtjänsterna. Förutom SVT Play och TV4 Play så är vi extra glada att Netflix, som är världens största streamingtjänst, finns tillgänglig i Tv Hub vid lanseringen och att våra kunder enkelt kommer att komma åt deras innehåll via knappen på fjärrkontrollen, säger Jessica Andersson, produktchef för tv på Com Hem och Boxer.

- Com Hem är en av våra mest långvariga operatörspartners och de har alltid legat i framkant av att integrera streamingtjänster i sitt utbud. Deras nya Tv Hub kommer att göra våra Netflix originals, med hundratals timmar i 4K och snart också i HDR-kvalitet, ännu mer lättillgängliga för svenskarna. Genom att snabbt trycka på Netflix-knappen kan kunderna nå sitt favoritinnehåll som Stranger Things, Narcos eller Bright ännu snabbare än tidigare, säger Maria Ferreras, Vice President Business Development EMEA på Netflix.

Med funktionen för röstsökning, som är baserad på Googles teknologi, kan du söka efter tv-kanaler, filmer, skådespelare eller musik genom att använda rösten och prata med fjärrkontrollen. Sökträffarna hämtas från innehållet i alla appar som finns installerade, oavsett om det är filmer, tv-program, YouTubeklipp eller låtar.

Läs mer om Com Hem Tv Hub