Nu lanserar vi FilmFavoriter

Gillar du att kolla på film? Då kan du se fram emot många sköna timmar i soffan med Viasat FilmFavoriter!
The Artist

Nu lanserar vi Viasat FilmFavoriter, med mer än 200 filmer som du kan titta på när det passar dig. Filmfavoriter har en stor blandning av gamla goda filmpärlor i alla genrer: kassasuccéer och kritikerrosade filmer, romantiska komedier, actionfilmer, indie-filmer och mycket mer – en blandning som passar alla smaker.

Varje månad uppdateras dessutom filmbiblioteket med ca 15 nya filmer, så du har alltid någonting nytt att titta på.

FilmFavoriter ingår i ComBo, som för bara 49 kr/mån ger dig som har bredband eller tv från Com Hem tillgång till ett antal playtjänster.

Läs mer om ComBo

Några exempel på filmer

The Artist

Hollywood 1927. Stumfilmsstjärnan George Valentin, älskad av både publiken och pressen, oroar sig för att talfilmens intåg ska innebära slutet för hans karriär. Då träffar han den unga Peppy Miller, en dansös på väg mot sitt stora genombrott som filmstjärna, och paret slår sig ihop så att det slår gnistor om dem. The Artist vann fem Oscar, bland annat för Bästa film.

Har du redan ComBo? Se The Artist i Com Hem Play

En oväntad vänskap

En-oväntad-vänskap-Filmfavoriter-810x455-c

Mångmiljonären Philippe är förlamad från halsen och ner efter en skärmflygningsolycka och måste leva resten av sitt liv i rullstol. Han bor i lyxiga omgivningar i Paris och ska anställa en ny assistent. Den enda som sticker ut bland de sökande är Driss, som bara söker jobbet eftersom han måste visa att han är aktivt arbetssökande.

Se en oväntad vänskap i Com Hem Play

Zambezia

Zambezia-Filmfavoriter-810x455-c

Tonårsfalken Kai är trött på att hans pappa inte låter honom resa till den mytomspunna fågelbyn Zambezia, som ligger i ett enormt träd vid Viktoriafallen. En dag bestämmer han sig för att besöka byn ändå. Hans flygfärdigheter gör att han tar sig in i byn, trots Zambezias bevingade försvar.

Se Zambezia i Com Hem Play

Crash

Crash-Filmfavoriter-810x455-c

En varm dag i Los Angeles inträffar en bilolycka och detta leder till att en grupp främlingars öden knyts samman. Alla inblandade tvingas ta beslut som ställer deras moral på sin spets och de får sedan leva med konsekvenserna av sina handlingar för resten av sina liv. Filmen utspelar sig i ett rasistiskt Los Angeles, där polisen och hela rättssystemet har surnat. Belönad med tre Oscarstatyetter 2005.

Se Crash i Com Hem Play