För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Efter månader av förberedelser med barmarksträning och analyser av motståndet, är det äntligen dags för säsongsstart i både HockeyAllsvenskan (14 september) och SHL (17 september).

Inledningen av SHL bjuder på en hel del intressanta möten. Till exempel åker regerande mästarna Frölunda Indians söderut för möte med Malmö Redhawks, som med god marginal lyckades hålla sig kvar i den högsta serien i våras. Nu blir det ett prestigefyllt storstadsmöte redan i premiären den 17 september.

Några dagar senare (23 september) kan du se dubbelmötet mellan Luleå Hockey och Skellefteå AIK som spelas två dagar i rad. Sen finns så klart Leksands återkomst i SHL i mötet med Djurgården (22 september) och… Ja, listan kan göras lång när det gäller högtidsstunder redan i början av serien. Matcherna visas i kanalerna som ingår i tillvalspaketen från C More.

Men redan några dagar före SHL-starten drar HockeyAllsvenskan igång. Den 14 september börjar jakten på en eftertraktad plats i den högsta serien för fjorton lag som gärna vill in i hockeyns finrum. Matcherna kommer spelas främst på onsdagar och fredagar, där toppmatcherna visas direkt i C Mores kanaler (medan resten sänds i C Mores app). Premiäromgången ser ut så här:

Ons 14 sep Tingsryds AIF – Södertälje SK
Ons 14 sep IK Oskarshamn – IF Björklöven
Ons 14 sep VIK Västerås HK – MODO Hockey
Ons 14 sep Mora IK – BIK Karlskoga
Ons 14 sep IK Pantern – HC Vita Hästen
Tor 15 sep AIK – Västerviks IK
Tor 15 sep Almtuna IS – Timrå IK

Med andra ord blir det riktigt mycket hockey i höst och vinter. Så släpp sargen nu - på med ditt favoritlags tröja, ta några snabba skär mot tv-soffan och bänka dig för en härlig säsong!

Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter