Ny säsong av Lyckoviken

Camilla Läckbergs kriminalsåpa Lyckoviken är tillbaka. Säsong 2 har premiär tisdagen 19 januari kl 21.00 på TV3 och Viaplay.
Lyckoviken Säsong 2

Polisen Johanna (Disa Östrand) kämpar vidare med mordutredningen och fallet tar ständigt nya, oväntade vändningar och snart tycks det inte gå att lita på någon. Samtidigt ställs Johannas relation med barndomskärleken Danne (Martin Stenmarck) på prov då han slits mellan henne och hustrun Pernilla (Linda Santiago). Hur kommer det sluta? Och den största frågan av alla: vem är seriemördaren i Hammarvik?

Lyckoviken är en kriminalsåpa i skärgårdsmiljö skapad av bland andra deckarförfattaren Camilla Läckberg. Första säsongen hade premiär under hösten 2020 och nu är alltså serien tillbaka för en fortsättning.

Så ser du Lyckoviken

Lyckoviken har premiär kl 21.00 den 19 januari på TV3 och sänds därefter med ett nytt avsnitt varje tisdag under sammanlagt åtta veckor. TV3 ingår i samtliga tv-abonnemang. Du hittar även serien på Viaplay som ingår i TV Guld samt i kanalpaketen V series & film och V premium.

Embedded content: https://youtu.be/yv5_vOy0HR8