För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Säsong 7 av Bizarre Foods startar på Travel Channel

Ny säsong av Bizarre Foods på Travel Channel

Rostade möss, grillade grodor eller pungråtta – Bizarre Foods hjälper dig testa dina gränser vad gäller mat!

Är du matintresserad men inte sett Bizarre Foods tidigare, då har du definitivt missat något.

Andrew Zimmern är matkrönikören, matexperten och matkritikern som ger sig ut på kulinariska äventyr för att hitta och provsmaka några av de märkligaste maträtter som världen har att erbjuda.

I den nya säsongen besöker han bland annat Kroatien för att testa rostade möss, ugnsbakad tupp och grillade grodor. I Philadelphia står kalkonhals och grislever på menyn. Guatemala finns även med i resplanen där han sätter tänderna i färska tjurtestiklar och bjuds på en trevlig söndagsmiddag där det serveras pungråtta. Kanske Andrew har tagit sig vatten över huvudet den här gången?

Bizarre Foods ser du på Travel Channel, tisdagar 22.00.

Travel Channel hittar du på kanalplats 56 och Travel Channel HD på plats 32. Båda kanalerna ingår i våra abonnemang Tv Silver och Tv Guld.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer