För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Ny säsong av Narcos på Netflix

Jakten på Pablo Escobar fortsätter i den nya säsongen av Narcos. Fredagen den 2 september är succéserien tillbaka!

Narcos bygger på verkliga händelser och skildrar USA:s och Colombias försök att bekämpa den ökände Pablo Escobar och hans Medellinkartel på 1980-talet. I rollistan hittar vi bland andra Wagner Moura (”Elite Squad”, ”Elysium”), som spelar Pablo Escobar medan Boyd Holbrook (”Gone Girl”) och Pedro Pascal (”Game of Thrones”) gör rollerna som Steve Murphy och Javier Peña, de två DEA-agenterna.

Serien visar de gripande, verkliga historierna om Pablo Escobar och knarkbaronerna som huserade i slutet på 80-talet och lagens makters gemensamma insatser, som slutade i brutala och blodiga konflikter. Serien beskriver de motstridiga krafterna – juridiska, politiska, polisiära, militära och civila – som kolliderar i ett försök att styra världens mest maktfulla råvara: kokain.

Hela säsong 2 av Narcos finns på Netflix Sverige från den 2 september. Alla 10 avsnitt kommer gå att se samtidigt och självklart finns även den första säsongen tillgänglig.

Du vet väl att Com Hem har legat etta på Netflix Speed Index i 14 månader i sträck? Det betyder att vi kan ge dig en starkare Netflix-upplevelse via våra snabba bredband. Dessutom kan du via Netflix app och vår TiVo-box på ett smidigt sätt se avsnitten direkt i din tv.

Så ser du Netflix i din TiVo

För att se alla serier och filmer som finns i Netflix använder du TiVo-boxens sökfunktion eller startar Netflix-appen direkt i boxen. Första gången du använder Netflix via TiVo loggar du in med dina kontouppgifter för Netflix. Om du inte har ett Netflix-konto kan du registrera dig direkt via TiVo-boxen eller på Netflix på webben.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter