För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Ny säsong av The Bletchley Circle

Är du ett fan av välgjorda brittiska kriminaldramer? Då får du inte missa The Bletchley Circle på Cirkus. Den andra säsongen kan du se från 26 juli.

Under andra världskriget möts några kvinnor med extraordinära kunskaper. En är mattegeni, en är begåvad med ett fantastiskt bra minne, en kan snabbt se mönster och koder och en är specialist på att hitta och hämta information. Alla arbetar de som kodknäckare på Bletchley Park, som var centrum för de brittiska ansträngningarna att knäcka tyskarnas koder med syfte att komma över känslig och avgörande information.

I början på 50-talet strålar kvinnorna samman igen, men nu för att lösa brott. En dag rapporteras det på radion om en seriemördare som går lös och det dröjer inte länge förrän de forna kollegorna dras in i en spännande jakt på den skyldige.

Så ser du The Bletchley Circle

För att kunna se både första och andra säsongen av The Bletchley Circle behöver du ha playtjänsten Cirkus, som ingår om du har vårt abonnemang TV Guld med en TiVo-box.

Du kan även köpa Cirkus som en tillvalskanal, om du har TV Silver eller TV Silver+.

Du hittar sedan serien i Play&Film/Play/Play-tjänster/Cirkus. Dessutom kan du se hela utbudet i Cirkus var du vill och när du vill på Com Hem Play.

Cirkus ger dig hela säsonger av det bästa från brittisk tv

Se deckarfavoriter som Shetland, Poirot, Morden i Midsomer och Vera samt välskrivna brittiska dramaserier som Jonathan Strange och Mr Norrell, The Hour, Jamaica Inn och The Crimson Petal and The White.

Playtjänsten Cirkus ger dig hela säsonger av det bästa från brittisk tv. Allt tillgängligt i såväl din TiVo-box som via appen Com Hem Play.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer