Premiär för nya filmen med Tom Cruise

Nu finns The Mummy - den nya versionen av den välkända filmen från 1999 - att hyra i Play & Film i TiVo. Se Tom Cruise, Sofia Boutella och Russel Crowe!
© 2017 Universal City Studios Productions LLLP. All Rights Reserved.

Filmen handlar om den egyptiska drottningen Ahmanet som väcks ur sin eviga vila för att hämnas på den värld som på ett orättvist sätt tog hennes liv. Med sig ur graven tar hon en ilska och ett hämndbegär som fått tryckkoka i en gravkammare i tusentals år.

The Mummy är baserad på den ikoniska skräckklassikern från 1999 och tar sig an den klassiska matinéfilmen med ett nytt grepp. Vi tas med på en spännande resa från Mellanösterns svepande sanddyner till den underjordiska värld som gömmer sig under dagens London. I rollerna ser vi bland andra Tom Cruise, Sofia Boutella, Russel Crowe och Annabelle Wallis.

Embedded content: https://youtu.be/k1QMnFnjTm0

Så ser du The Mummy

För att komma åt Play & Film trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen. Därefter går du till "Premiärer" och hittar The Mummy.

Du vet väl hur enkelt det är att hyra film i TiVo? Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.