För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Nya tv-kanaler till Com Hem

Med tv-kanalerna MTV Live HD, Mezzo Live HD och Ginx kan du ta del av de senaste livesända konserterna, det främsta inom klassisk musik samt djupdykningar och nyheter från tv-spelsvärlden.

Med tv-kanalerna MTV Live HD, Mezzo Live HD och Ginx kan du ta del av de senaste livesända konserterna, det främsta inom klassisk musik samt djupdykningar och nyheter från tv-spelvärlden. Läs mer om dessa tre kanaler längre ner i artikeln.

MTV Live HD

Kanalplats: 57.
Ingår i: TiVo Max och TiVo Plus.
Ta del av världens mest kända musik- och underhållningskanal med fokus på livesändningar och i HD-kvalitet.

Mezzo Live HD

Kanalplats: 129.
Ingår i: TiVo Max.
Klassisk musik i form av musikfestivaler från hela Europa, årets jazzhändelser och konserter frånbland andra Paris Opera, Milan’s Scala and New York’s Metropolitan Opera, allt i HD.

Ginx

Kanalplats: 157.
Ingår i: TiVo Max och TiVo Plus.
Visar program inom olika genre inom tv-spelsvärlden och recenserar nya och klassiska spel samt skärskådar hårdvaran såsom spelkonsoller, mobila spelmoduler och datorer.

Sveriges största urval av tv-kanaler

Com Hem har Sveriges största kanalutbud. Har du ett tv-abonnemang hos oss kan du plocka ut och lägga till olika godbitar efter tycke och smak. Om du är sport- eller filmälskare så glöm inte att kasta ett öga på tillvalspaketen från C More och Viasat. Se alla tv-kanaler och tillvalspaket här!

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter