För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Omstart för vår populäraste liga

Även om det är lätt att bländas av de stora stjärnorna och spelet i EM, så är det Allsvenskan som ligger de flesta varmast om hjärtat. Nu startar den ytterst spännande ligan om efter sommaruppehållet.

Förra året tog det klassiska laget IFK Norrköping lite överraskande sin första titel på 26 år, efter att året innan varit nära att åka ur den högsta serien. Efter de tolv inledande omgångarna ligger de på andraplats, tre poäng efter Malmö FF. Är det mellan dessa lag som titelkampen ska stå, eller kan exempelvis Örebro, IFK Göteborg eller AIK blanda sig i leken?

I den andra änden av tabellen ser det just nu mörkt ut för Gefle och Falkenberg, som båda måste rycka upp sig för att inte bottenstriden ska avgöras helt redan nu.

Men det är många matcher kvar innan vi vet vilket lag som får lyfta Lennart Johanssons pokal i början av november och vilka som får börja om i Superettan nästa år.

Om du inte vill missa någon av ditt favoritlags matcher är ett bra tips att skaffa ett C More-abonnemang, exempelvis C More Sport. Har du ett tv-abonnemang hos Com Hem så kan du också se enstaka matcher via Pay-per-view!

Embedded content: https://youtu.be/Ni8eMyPUCAI

Vill du se mer sport än Allsvenskan?

Då har du kommit helt rätt. För du vet väl att Com Hem har Sveriges största utbud av sportkanaler?

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016

Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.

Läs mer
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer