Omstart för vår populäraste liga

Även om det är lätt att bländas av de stora stjärnorna och spelet i EM, så är det Allsvenskan som ligger de flesta varmast om hjärtat. Nu startar den ytterst spännande ligan om efter sommaruppehållet.

Förra året tog det klassiska laget IFK Norrköping lite överraskande sin första titel på 26 år, efter att året innan varit nära att åka ur den högsta serien. Efter de tolv inledande omgångarna ligger de på andraplats, tre poäng efter Malmö FF. Är det mellan dessa lag som titelkampen ska stå, eller kan exempelvis Örebro, IFK Göteborg eller AIK blanda sig i leken?

I den andra änden av tabellen ser det just nu mörkt ut för Gefle och Falkenberg, som båda måste rycka upp sig för att inte bottenstriden ska avgöras helt redan nu.

Men det är många matcher kvar innan vi vet vilket lag som får lyfta Lennart Johanssons pokal i början av november och vilka som får börja om i Superettan nästa år.

Om du inte vill missa någon av ditt favoritlags matcher är ett bra tips att skaffa ett C More-abonnemang, exempelvis C More Sport. Har du ett tv-abonnemang hos Com Hem så kan du också se enstaka matcher via Pay-per-view!

Embedded content: https://youtu.be/Ni8eMyPUCAI

Vill du se mer sport än Allsvenskan?

Då har du kommit helt rätt. För du vet väl att Com Hem har Sveriges största utbud av sportkanaler?

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter