För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Omstart för vår populäraste liga

Även om det är lätt att bländas av de stora stjärnorna och spelet i EM, så är det Allsvenskan som ligger de flesta varmast om hjärtat. Nu startar den ytterst spännande ligan om efter sommaruppehållet.

Förra året tog det klassiska laget IFK Norrköping lite överraskande sin första titel på 26 år, efter att året innan varit nära att åka ur den högsta serien. Efter de tolv inledande omgångarna ligger de på andraplats, tre poäng efter Malmö FF. Är det mellan dessa lag som titelkampen ska stå, eller kan exempelvis Örebro, IFK Göteborg eller AIK blanda sig i leken?

I den andra änden av tabellen ser det just nu mörkt ut för Gefle och Falkenberg, som båda måste rycka upp sig för att inte bottenstriden ska avgöras helt redan nu.

Men det är många matcher kvar innan vi vet vilket lag som får lyfta Lennart Johanssons pokal i början av november och vilka som får börja om i Superettan nästa år.

Om du inte vill missa någon av ditt favoritlags matcher är ett bra tips att skaffa ett C More-abonnemang, exempelvis C More Sport. Har du ett tv-abonnemang hos Com Hem så kan du också se enstaka matcher via Pay-per-view!

Embedded content: https://youtu.be/Ni8eMyPUCAI

Vill du se mer sport än Allsvenskan?

Då har du kommit helt rätt. För du vet väl att Com Hem har Sveriges största utbud av sportkanaler?

The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer
Visa fler nyheter