För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Redo för återbesök på Litchfield-fängelset?

Orange Is The New Black är Netflix största succé hittills. Fredagen 17 juni är serien tillbaka med den fjärde säsongen.

Nu är äntligen väntan över för alla fans till serien Orange Is The New Black. Piper, Red, Crazy Eyes, Taystee, Poussey, Sophia, Daya, Gloria, Big Boo, Pennsatucky och alla de andra kvinnorna på Litchfield-fängelset är tillbaka med mer drama och lustiga historier.

Orange Is The New Black kretsar kring Piper Chapman (spelad av Taylor Schilling) som skickas till ett kvinnofängelse för ett brott hon begick när hon var ung. I fängelset byter hon sitt bekväma New York-liv mot en tillvaro fylld av oväntade vänskaper och konflikter i en excentrisk grupp medfångar.

Serien har hyllats av såväl kritiker som tittare och den har nominerats till en mängd prestigefyllda priser. Eller vad sägs om tolv Emmys, inklusive Bästa komediserie, Bästa manus och Bästa kvinnliga huvudroll (Taylor Schilling).

Den hade premiär 2013 och baseras på Piper Kermans bok med samma titel. I rollistan hittar vi bland andra Taylor Schilling, Uzo Aduba, Laura Prepon, Kate Mulgrew, Laverne Cox, Dascha Polanco, Danielle Brooks, Samira Wiley, Taryn Manning, Yael Stone och Jackie Cruz.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=c6O9rfoz0f8

Se hela säsongen

Du kan se säsong 4 av Orange Is The New Black i Netflix Sverige från 17 juni, då alla 13 avsnitt kommer vara tillgängliga direkt. Har du inte sett de tidigare säsongerna, eller vill påminna dig om vad som hände? Ta det bara lugnt, de finns också tillgängliga i Netflix.

Så ser du Netflix i din TiVo

För att se alla serier och filmer som finns i Netflix använder du TiVo-boxens sökfunktion eller startar Netflix-appen direkt i boxen. Första gången du använder Netflix via TiVo loggar du in med dina kontouppgifter för Netflix. Om du inte har ett Netflix-konto kan du registrera dig direkt via TiVo-boxen eller på Netflix på webben.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter