Redo för återbesök på Litchfield-fängelset?

Orange Is The New Black är Netflix största succé hittills. Fredagen 17 juni är serien tillbaka med den fjärde säsongen.

Nu är äntligen väntan över för alla fans till serien Orange Is The New Black. Piper, Red, Crazy Eyes, Taystee, Poussey, Sophia, Daya, Gloria, Big Boo, Pennsatucky och alla de andra kvinnorna på Litchfield-fängelset är tillbaka med mer drama och lustiga historier.

Orange Is The New Black kretsar kring Piper Chapman (spelad av Taylor Schilling) som skickas till ett kvinnofängelse för ett brott hon begick när hon var ung. I fängelset byter hon sitt bekväma New York-liv mot en tillvaro fylld av oväntade vänskaper och konflikter i en excentrisk grupp medfångar.

Serien har hyllats av såväl kritiker som tittare och den har nominerats till en mängd prestigefyllda priser. Eller vad sägs om tolv Emmys, inklusive Bästa komediserie, Bästa manus och Bästa kvinnliga huvudroll (Taylor Schilling).

Den hade premiär 2013 och baseras på Piper Kermans bok med samma titel. I rollistan hittar vi bland andra Taylor Schilling, Uzo Aduba, Laura Prepon, Kate Mulgrew, Laverne Cox, Dascha Polanco, Danielle Brooks, Samira Wiley, Taryn Manning, Yael Stone och Jackie Cruz.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=c6O9rfoz0f8

Se hela säsongen

Du kan se säsong 4 av Orange Is The New Black i Netflix Sverige från 17 juni, då alla 13 avsnitt kommer vara tillgängliga direkt. Har du inte sett de tidigare säsongerna, eller vill påminna dig om vad som hände? Ta det bara lugnt, de finns också tillgängliga i Netflix.

Så ser du Netflix i din TiVo

För att se alla serier och filmer som finns i Netflix använder du TiVo-boxens sökfunktion eller startar Netflix-appen direkt i boxen. Första gången du använder Netflix via TiVo loggar du in med dina kontouppgifter för Netflix. Om du inte har ett Netflix-konto kan du registrera dig direkt via TiVo-boxen eller på Netflix på webben.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter