Premiär för The Orville på FOX

Nu börjar den nya sci-fi-komedin The Orville på FOX. Tillsammans med skaparen av Family Guy och filmen Ted beger vi oss ut i rymden och upplever 13 avsnitt av både humor och drama.

Måndagen den 26 februari kl 21.00 flyger vi ut i rymden med besättningen på U.S.S Orville. Vi möts garanterat av många starka personligheter, humor och drama i komediserien som utspelar sig 400 år framåt i tiden. Besättningen ombord på Orville utgörs av en brokig skara av både människor och utomjordiska livsformer.

Chefen över dem alla är Ed Mercer (Seth MacFarlane) - en något desillusionerad officer, som på olika sätt försöker återhämta sig efter att ha hittat sin fru (Adrianne Palicki) i säng med en annan. Hans liv blir inte enklare av att frun utnämns till kapten på fartyget.

Under sina resor i yttre rymden möter besättningen både märkliga varelser och faror samtidigt som de måste handskas med jobbrelaterade problem som vi alla känner igen... även om kollegerna på U.S.S. Orville ibland kommer från andra planeter.

Första säsongen av The Orville består av 13 avsnitt och är en härlig blandning av komik och dramatik, som många fans av Star Trek kommer att känna igen. I USA var The Orville en av höstens stora succéer och är redan klar för en andra säsong .

Så ser du The Orville

The Orville har säsongspremiär måndagen den 26 februari kl 21.00 och är därefter tillbaka varje måndag.

FOX HD hittar du på kanalplats 30 och har du inte möjlighet att se den kan du välja FOX på kanalplats 14. Du kan också titta var du vill i Com Hem Play.