OUTtv på Stockholm Pride

Besök Com Hems tält under Stockholm Pride och få HBTQ-kanalen OUTtv i 3 månader. Här har du också chans att vinna platser tillsammans med OUTtv i paraden eller två biljetter till Katy Perry.

Idag startar Stockholm Pride festivalen med tusentals människor som firar mångfalden. Passa på att besöka Com Hems tält i Pride Park, där du kan få HBTQ-kanalen OUTtv i 3 månader. Du har också chansen att vinna platser tillsammans med OUTtv i paraden eller två biljetter till Katy Perry.

Hitta till Com Hem-tältet

Com Hem-tältet hittar du i Pride Park som håller till vid Stadion på T-bananans röda linje. Det går även att ta buss 55 mot Hjorthagen och kliva av på hållplats Östermalm IP. En detaljerad karta finns på www.stockholmpride.org. Välkommen!

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter