För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

OUTtv på Stockholm Pride

Besök Com Hems tält under Stockholm Pride och få HBTQ-kanalen OUTtv i 3 månader. Här har du också chans att vinna platser tillsammans med OUTtv i paraden eller två biljetter till Katy Perry.

Idag startar Stockholm Pride festivalen med tusentals människor som firar mångfalden. Passa på att besöka Com Hems tält i Pride Park, där du kan få HBTQ-kanalen OUTtv i 3 månader. Du har också chansen att vinna platser tillsammans med OUTtv i paraden eller två biljetter till Katy Perry.

Hitta till Com Hem-tältet

Com Hem-tältet hittar du i Pride Park som håller till vid Stadion på T-banans röda linje. Det går även att ta buss 55 mot Hjorthagen och kliva av på hållplats Östermalm IP. En detaljerad karta finns på www.stockholmpride.org. Välkommen!

Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016
Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.
Läs mer