För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

OUTtv på Stockholm Pride

Besök Com Hems tält under Stockholm Pride och få HBTQ-kanalen OUTtv i 3 månader. Här har du också chans att vinna platser tillsammans med OUTtv i paraden eller två biljetter till Katy Perry.

Idag startar Stockholm Pride festivalen med tusentals människor som firar mångfalden. Passa på att besöka Com Hems tält i Pride Park, där du kan få HBTQ-kanalen OUTtv i 3 månader. Du har också chansen att vinna platser tillsammans med OUTtv i paraden eller två biljetter till Katy Perry.

Hitta till Com Hem-tältet

Com Hem-tältet hittar du i Pride Park som håller till vid Stadion på T-banans röda linje. Det går även att ta buss 55 mot Hjorthagen och kliva av på hållplats Östermalm IP. En detaljerad karta finns på www.stockholmpride.org. Välkommen!

Klimatdokumentären Before the Flood

Världspremiär för Before the Flood

28 oktober 2016

Klockan 22.00 söndagen den 30 oktober är det världspremiär för klimatdokumentären Before the Flood med självaste Leonardo DiCaprio i huvudrollen. Du ser den på National Geographic.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer
Visa fler nyheter