Partners in crime ny serie på Cirkus

Nu har du möjlighet att se BBC-serien Partners in Crime, som är baserad på Agatha Christies klassiska spionäventyr och utspelar sig under kalla kriget i 1950-talets England.

Serien handlar om förortsparet Tommy och Tuppence som med list och driftighet löser mysterier och kullkastar sammansvärjningar under kalla kriget i 1950-talets England. I rollerna ser vi bland andra Jessica Raine och David Walliams.

Makarna Tommy och Tuppence Beresford bor i London och Tommy sysslar med alla möjliga affärer men de saknar spänning i sitt liv. Men så lyckas de hamna på fel plats vid rätt tillfälle vilket ger dem möjlighet att lösa ett mysterium eller två och kanske rädda någons liv på kuppen.

https://www.youtube.com/watch?v=PSOmrdKJzEE

Så ser du Partners in Crime

Seriens samtliga sex avsnitt finns tillgängliga i Play & Film under Play & Film - Play - Play-tjänster - Cirkus. Om du redan har tillgång till Com Hem Play och kan se Cirkus, är det bara att gå till Com Hem Play och börja titta.

Playtjänsten Cirkus

Cirkus är en playtjänst som ingår i TV Guld och TV Silver, men även kan köpas separat som tillval. Du kan se den i TiVo-boxen eller via Com Hem Play, vilket betyder att du kan ta med dig de brittiska kvalitetsserierna och se dem både när du vill och var du vill.

Det bästa av brittisk tv

Cirkus ger dig möjlighet att skämma bort dig själv med fantastiska brittiska tv-produktioner, när som helst och var som helst. Se hela säsonger av massvis av serier som Vera, Shetland och Unga kommissarie Morse.