Piper Chapman är tillbaka

Idag är Orange is the new black tillbaka med sin femte säsong på Netflix! Väntan är över för alla er som längtat efter Piper, Alex, Taystee, Gloria, Red och Nicky.

Serien som hade premiär 2013 är baserad på Piper Kermans bok med samma titel och handlar om Piper Chapman (Taylor Schilling), en privilegierad kvinna som hamnar i ett kvinnofängelse när ett brott från hennes förflutna hinner ikapp henne. I fängelset byter hon sin bekväma New York-tillvaro mot en vardag fylld av oväntade vänskaper och konflikter i en excentrisk grupp medfångar.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=NzJATbm8U98

Den hyllade dramakomediserien har nominerats till tolv Emmy-priser, inklusive Bästa komediserie, Bästa manus och seriens Taylor Schilling har nominerats till Bästa kvinnliga huvudroll.

Se hela säsongen redan ikväll

Se den femte säsongen av Orange is the new black på Netflix Sverige från och med idag, då alla tretton avsnitt är tillgängliga. Om du inte har följt serien kan du börja med att se de tidigare fyra säsongerna som också är tillgängliga.

Se Netflix-serier i TiVo-boxen...

För att se Orange is the new black, House of Cards och andra serier och filmer som finns i Netflix kan du starta Netflix-appen direkt i boxen. Första gången du använder Netflix via TiVo loggar du in med dina kontouppgifter för Netflix. Om du inte har ett Netflix-konto kan du registrera dig direkt via TiVo-boxen eller på Netflix på webben.

...eller i datorn eller på plattan

Du kan förstås också använda ditt Netflix-abonnemang och se serien direkt på din dator eller andra enheter, via ditt bredband från Com Hem. Du vet väl att vi är den svenska operatör som levererar allra bäst hastighet för att titta på Netflix? Våra bredband har rankats som etta i Netflix ISP-index varje månad de senaste två åren.