För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Com Hem Play Team

Play Team testar - Bullens brevfilm från 1987

Play Team – en testpatrull med ett gäng nyfikna barn och ungdomar i åldrarna 7 till 18 år med uppdraget att testa och utvärdera dagens (och gårdagens) tv.

Vad tycker dagens tonåringar om 90-talsklassikerna Bullen och Rederiet? Hur reagerar 7-åringar första gången de testar Virtual Reality-tv? Och vad betyder egentligen "hate-watcha"? Det här är bara några exempel på teman som Play Team kommer att undersöka i en rad korta filmer som du kommer kunna se under sommaren.

Den här gången kollar vi vad Play Team tycker om barnprogrammen från 80-talet? Är Bullens filmer ”out of this world”? Play Team är Com Hems testpatrull med uppdraget att testa och utvärdera dagens (och gårdagens) tv.

Fjärde filmen handlar bland annat om barnprogrammet ”Vilse i pannkakan” från 1975. Vad tycker Play Team om barnprogrammen från 70-talet? Förutom att man idag kan se på tv när man vill och var man vill, så har även vad vi tittar på förändrats. Vad säger Play Team?

I den tredje filmen undersöker Play Team hur bra koll vuxna har på uttryck som att "binga" och "hate-watcha".

Har dagens unga koll på gårdagens tv-uttryck? Vad menas med att ”zappa” och vad betyder egentligen ”myrornas krig”? Se vad Play Team kommer fram till i den andra filmen.

Först ut testade Play Team den nya konceptplattformen "Com Hem Play VR", där gänget fick möjlighet att uppleva framtidens tv i 360 grader genom Virtual Reality-glasögon.

Play Team är ett led i vårt arbete att hela tiden förbättra tv-upplevelsen för dig och att utforska nya möjliga plattformar. En del av de tjänster som Play Team testar har vi tagit fram i Com Hem Labs som är vår experimentverkstad där vi testar framtida produkter och tjänster. En del lämnar konceptstadiet, andra inte.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer