Poldark är tillbaka

Har du inte sett andra säsongen av BBC:s spännande brittiska kostymdrama Poldark? Nu kan du streama den i Play & Film via playtjänsten Cirkus.

Ross och Demelza har förlorat sitt barn, deras gruva sinar, de har inga pengar och Ross har just blivit arresterad. Kommer han bli dömd för uppvigling och skeppsplundring eller frikänd av juryn? Ross dras mellan sin gamla kärlek till Elizabeth och sin hustru Demelza. Men kan en man verkligen älska två kvinnor samtidigt? Och vad kan följderna bli för alla tre?

Vill du ha svar på alla de här frågorna? Se den spännande fortsättningen av Poldark, när serien går vidare i den andra säsongen. Den populära serien från BBC baseras på Graham Winstons böcker och har Aidan Turner i huvudrollen.

Se alla säsonger av Poldark

Både första och andra säsongen finns tillgängliga i Play & Film i Tivo där du hittar avsnitten under Play/Playtjänster/Cirkus. Du kan även kan se serien var och när du vill i Com Hem Play.

För att kunna se Poldark behöver du ha ett abonnemang på playtjänsten Cirkus. Det ingår för dig som har TV Silver och TV Guld och kan annars läggas till ditt tv-abonnemang.