Black widows har premiär på TV3

Premiär: Black Widows - en skandinavisk dramaserie

"Bron", "Arne Dahl", "Ettor och nollor"... Nu är nästa samproducerade nordiska drama här, denna gång med ett team och skådespelare från hela Skandinavien. Premiären är på torsdag 4 februari, 21.00 på TV3.

Black Widows baseras på en finsk originalserie och handlar om tre väninnor från Sverige, Norge och Danmark. De tre kvinnorna, som spelas av Cecilia Forss, Beate Bille och Synnöve Macody Lund, har tröttnat på sina odrägliga äkta män och bestämmer sig för att göra sig av med dem – allt för att få ett lugnt och fridfullt liv. Men istället dras de ner i en kriminell spiral med mord, mutor och utpressning. Samtidigt kommer mordutredningen allt närmare de tre änkorna. Poliserna som tar sig an fallet spelas av Peter Stormare och Kyrre Hellum. I övriga roller ser du bland andra Peter Andersson, Katarina Ewerlöf, Johannes Bah Kunke och Måns Nathanelsson.

Så ser du Black Widows

Den 4 februari 21.00 har första avsnittet premiär i TV3.

Tips! Du som är TiVo-kund kan ställa in en serieinspelning redan nu och försäkra dig om att inte missa ett enda avsnitt.

Och har du tillgång till TV3 Play-tjänst i Play & Film kan du också hitta avsnittet efteråt, och se det när det passar dig. Du hittar serien under Play & Film/Play/Serier eller under Play/Play-tjänster/TV3.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter