För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Black widows har premiär på TV3

Premiär: Black Widows - en skandinavisk dramaserie

"Bron", "Arne Dahl", "Ettor och nollor"... Nu är nästa samproducerade nordiska drama här, denna gång med ett team och skådespelare från hela Skandinavien. Premiären är på torsdag 4 februari, 21.00 på TV3.

Black Widows baseras på en finsk originalserie och handlar om tre väninnor från Sverige, Norge och Danmark. De tre kvinnorna, som spelas av Cecilia Forss, Beate Bille och Synnöve Macody Lund, har tröttnat på sina odrägliga äkta män och bestämmer sig för att göra sig av med dem – allt för att få ett lugnt och fridfullt liv. Men istället dras de ner i en kriminell spiral med mord, mutor och utpressning. Samtidigt kommer mordutredningen allt närmare de tre änkorna. Poliserna som tar sig an fallet spelas av Peter Stormare och Kyrre Hellum. I övriga roller ser du bland andra Peter Andersson, Katarina Ewerlöf, Johannes Bah Kunke och Måns Nathanelsson.

Så ser du Black Widows

Den 4 februari 21.00 har första avsnittet premiär i TV3.

Tips! Du som är TiVo-kund kan ställa in en serieinspelning redan nu och försäkra dig om att inte missa ett enda avsnitt.

Och har du tillgång till TV3 Play-tjänst i Play & Film kan du också hitta avsnittet efteråt, och se det när det passar dig. Du hittar serien under Play & Film/Play/Serier eller under Play/Play-tjänster/TV3.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer
Visa fler nyheter