För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Black widows har premiär på TV3

Premiär: Black Widows - en skandinavisk dramaserie

"Bron", "Arne Dahl", "Ettor och nollor"... Nu är nästa samproducerade nordiska drama här, denna gång med ett team och skådespelare från hela Skandinavien. Premiären är på torsdag 4 februari, 21.00 på TV3.

Black Widows baseras på en finsk originalserie och handlar om tre väninnor från Sverige, Norge och Danmark. De tre kvinnorna, som spelas av Cecilia Forss, Beate Bille och Synnöve Macody Lund, har tröttnat på sina odrägliga äkta män och bestämmer sig för att göra sig av med dem – allt för att få ett lugnt och fridfullt liv. Men istället dras de ner i en kriminell spiral med mord, mutor och utpressning. Samtidigt kommer mordutredningen allt närmare de tre änkorna. Poliserna som tar sig an fallet spelas av Peter Stormare och Kyrre Hellum. I övriga roller ser du bland andra Peter Andersson, Katarina Ewerlöf, Johannes Bah Kunke och Måns Nathanelsson.

Så ser du Black Widows

Den 4 februari 21.00 har första avsnittet premiär i TV3.

Tips! Du som är TiVo-kund kan ställa in en serieinspelning redan nu och försäkra dig om att inte missa ett enda avsnitt.

Och har du tillgång till TV3 Play-tjänst i Play & Film kan du också hitta avsnittet efteråt, och se det när det passar dig. Du hittar serien under Play & Film/Play/Serier eller under Play/Play-tjänster/TV3.

Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016
Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.
Läs mer