För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Se James Bond i Spectre i TiVo

Premiär för årets mest efterlängtade film: Spectre

Den 22 februari är det äntligen premiär för en av årets mest efterlängtade filmer, den nya Bondfilmen Spectre. Filmen är den 24:e Bond-filmen i ordningen, och det är fjärde gången vi ser Daniel Craig i huvudrollen som Ian Flemings James Bond 007.

Historien möter nuet

I Spectre gör sig historien påmind, då det gigantiska kriminella nätverket Spectre åter kräver James Bonds agerande. Nätverket leds då som nu såklart av Bonds ärkefiende Ernst Stavro Blofeld. Samtidigt som Bond riskerar liv och lem på fältet tvingas hans chef M bekämpa politiska krafter för att hålla underrättelsetjänsten vid liv. Vi får också återse kända karaktärer som Q och Miss Moneypenny. Med andra ord är det upplagt för ännu en klassisk Bondfilm, nu i 2015 års tappning.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=ACibajCfILs

Skakad, inte rörd i Filmbutiken

För dig som vill uppdatera dig i Bondhistorien finns ett flertal titlar att hyra i filmbutiken. Du kan exempelvis se alla filmer med Daniel Craig, från dennes debut i Casino Royale (2006). Eller varför inte återuppleva 90-talet i Goldeneye från 1995, där Pierce Brosnan gjorde sitt försa framträdande som 007?

Du hittar såväl Spectre som de äldre filmerna under temat ”James Bond” under Play/Filmbutik/Film.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer