För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Se James Bond i Spectre i TiVo

Premiär för årets mest efterlängtade film: Spectre

Den 22 februari är det äntligen premiär för en av årets mest efterlängtade filmer, den nya Bondfilmen Spectre. Filmen är den 24:e Bond-filmen i ordningen, och det är fjärde gången vi ser Daniel Craig i huvudrollen som Ian Flemings James Bond 007.

Historien möter nuet

I Spectre gör sig historien påmind, då det gigantiska kriminella nätverket Spectre åter kräver James Bonds agerande. Nätverket leds då som nu såklart av Bonds ärkefiende Ernst Stavro Blofeld. Samtidigt som Bond riskerar liv och lem på fältet tvingas hans chef M bekämpa politiska krafter för att hålla underrättelsetjänsten vid liv. Vi får också återse kända karaktärer som Q och Miss Moneypenny. Med andra ord är det upplagt för ännu en klassisk Bondfilm, nu i 2015 års tappning.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=ACibajCfILs

Skakad, inte rörd i Filmbutiken

För dig som vill uppdatera dig i Bondhistorien finns ett flertal titlar att hyra i filmbutiken. Du kan exempelvis se alla filmer med Daniel Craig, från dennes debut i Casino Royale (2006). Eller varför inte återuppleva 90-talet i Goldeneye från 1995, där Pierce Brosnan gjorde sitt försa framträdande som 007?

Du hittar såväl Spectre som de äldre filmerna under temat ”James Bond” under Play/Filmbutik/Film.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter