För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Ny säsong av Gåsmamman på C More

Missa inte fortsättningen av den hyllade svenska dramathrillerserien. Säsong två har premiär 24 november!

I den nya säsongen får vi följa Sonja (Alexandra Rapaport) och hennes familj som har återvänt till Sverige efter att ha levt gömda i Australien. Med sina skyddade identiteter, vet varken vänner eller familj att de är tillbaka. Men i väntan på rättegången mot Sonjas bror Niklas mördas huvudvittnet brutalt och nu börjar jakten på Sonja och barnen. Mardrömmen är inte över…

Gåsmamman var en av förra årets stora seriesnackisar, inte minst tack vare den starka prestationen av huvudrollsinnehavaren Alexandra Rapaport (som även är medproducent till serien). Säsong två utlovar lika mycket spänning och högt tempo, nu också med en mer komplicerad relation mellan Sonja och barnen, som plötsligt är gamla nog att fatta egna beslut.

I säsong två återser vi många av de kända ansiktena från förra året. Dessutom förstärks rollistan med namn som Morgan Alling, Allan Svensson och Rakel Wärmländer.

Embedded content: https://youtube.com/watch?v=O0RpMQqHvlE

Så ser du Gåsmamman

Den nya säsongen av Gåsmamman består av tio avsnitt. Ett dubbelavsnitt kommer sändas varje vecka, precis som under första säsongen. Du hittar serien i TiVo, klicka dig bara fram till Play&Film -> Playtjänster -> C More -> Serier.

Missade du första säsongen?

Oavsett om du missade hela säsongen, eller om du vill uppdatera dig inför säsong två så hittar du hela första säsongen i TiVo.

Så ser du C Mores utbud i TiVo

För att se Gåsmamman och allt annat från C More behöver du ett tv-abonnemang från Com Hem, samt ett tillvalspaket från C More.
- Våra tv-abonnemang
- Tillvalspaket från C More

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer