För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Legenden om Tarzan i Play & Film i TiVo

Premiär för Legenden om Tarzan

För snart 100 år sedan gjorde Tarzan debut på den vita duken. Nu är det dags för vår egen Alexander Skarsgård att slänga sig i lianen.

I den nya filmen har det gått många år sedan mannen, som kallas Tarzan, lämnade djungeln för ett liv som John Clayton, Lord Greystoke, med sin älskade Jane vid sin sida.

Han har numera acklimatiserat sig till ett nytt liv i London och har nu blivit inbjuden att åka tillbaka till Kongo som ett sändebud åt parlamentet för att undersöka aktiviteterna i ett gruvläger. Men han är helt omedveten om att han bara är en bricka i ett dödligt spel av girighet och hämnd.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=eciRCHYSdaw

Stjärnspäckad rollista

Förutom vår egen stjärna Alexander Skarsgård ser vi bland annat Margot Robbie, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz och Djimon Hounsou i rollerna. Filmen är regisserad av David Yates, som också gjort de senaste filmerna om Harry Potter.

Så ser du Legenden om Tarzan

Du hittar filmen i TiVo under Play & Film -> Film -> Premiärer. Filmen kostar 39 kr för standardversionen och 49 kr för HD-versionen. När du hyr i TiVo har du alltid filmen tillgänglig i hela 48 timmar.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer