För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Nya Mad Max-filmen på Sf Anytime

Premiär för Mad Max: Fury Road i Play & Filmbutik i TiVo

Nu har en av höstens mest efterlängtade filmer Mad Max: Fury Road äntligen premiär i Play & Filmbutik – Let the madness begin!

Nu har en av höstens mest efterlängtade filmer Mad Max: Fury Road äntligen premiär i Play & Filmbutik – Let the madness begin!

Mad Max: Fury Road är den fjärde filmen i George Millers Mad-Max-serie och den första på 30 år. I samband med den senaste Mad-Max rullen kommer vi att samla de tidigare filmerna i succéserien – från 19 kr/styck i SD och 29 kr/styck i HD under perioden 1 - 18 oktober. Du hittar dem under temat ”Mad Max” i Play & Filmbutik i TiVo.

Om Mad Max: Fury Road

I resterna efter en ödelagd värld strider människorna mot varandra i en galen kamp för överlevnad. Max är en ensamvarg som vill fly från minnet av sin förlorade familj, medan Imperator Furiosa försöker hitta tillbaka till den värld hon en gång kände. Ingen av dem kan undvika att dras in i det fullskaliga vägkrig som rasar.

Så hyr du film i TiVo

Vill du veta mer om hur du hittar till Play & Filmbutik eller hyra en film i TiVo kan du läsa vidare här.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer