För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Nya Mad Max-filmen på Sf Anytime

Premiär för Mad Max: Fury Road i Play & Filmbutik i TiVo

Nu har en av höstens mest efterlängtade filmer Mad Max: Fury Road äntligen premiär i Play & Filmbutik – Let the madness begin!

Nu har en av höstens mest efterlängtade filmer Mad Max: Fury Road äntligen premiär i Play & Filmbutik – Let the madness begin!

Mad Max: Fury Road är den fjärde filmen i George Millers Mad-Max-serie och den första på 30 år. I samband med den senaste Mad-Max rullen kommer vi att samla de tidigare filmerna i succéserien – från 19 kr/styck i SD och 29 kr/styck i HD under perioden 1 - 18 oktober. Du hittar dem under temat ”Mad Max” i Play & Filmbutik i TiVo.

Om Mad Max: Fury Road

I resterna efter en ödelagd värld strider människorna mot varandra i en galen kamp för överlevnad. Max är en ensamvarg som vill fly från minnet av sin förlorade familj, medan Imperator Furiosa försöker hitta tillbaka till den värld hon en gång kände. Ingen av dem kan undvika att dras in i det fullskaliga vägkrig som rasar.

Så hyr du film i TiVo

Vill du veta mer om hur du hittar till Play & Filmbutik eller hyra en film i TiVo kan du läsa vidare här.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter