Nya Mad Max-filmen på Sf Anytime

Premiär för Mad Max: Fury Road i Play & Filmbutik i TiVo

Nu har en av höstens mest efterlängtade filmer Mad Max: Fury Road äntligen premiär i Play & Filmbutik – Let the madness begin!

Nu har en av höstens mest efterlängtade filmer Mad Max: Fury Road äntligen premiär i Play & Filmbutik – Let the madness begin!

Mad Max: Fury Road är den fjärde filmen i George Millers Mad-Max-serie och den första på 30 år. I samband med den senaste Mad-Max rullen kommer vi att samla de tidigare filmerna i succéserien – från 19 kr/styck i SD och 29 kr/styck i HD under perioden 1 - 18 oktober. Du hittar dem under temat ”Mad Max” i Play & Filmbutik i TiVo.

Om Mad Max: Fury Road

I resterna efter en ödelagd värld strider människorna mot varandra i en galen kamp för överlevnad. Max är en ensamvarg som vill fly från minnet av sin förlorade familj, medan Imperator Furiosa försöker hitta tillbaka till den värld hon en gång kände. Ingen av dem kan undvika att dras in i det fullskaliga vägkrig som rasar.

Så hyr du film i TiVo

Vill du veta mer om hur du hittar till Play & Filmbutik eller hyra en film i TiVo kan du läsa vidare här.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter