Premiär för Marvels senaste superhjältefilm Doctor Strange

Episk, effektfull och efterlängtad. Nu kan du hyra actionfilmen Doctor Strange i Play & Film i TiVo.
© 2016 MARVEL

Stephen Vincent Strange, spelad av Benedict Cumberbatch är en briljant men arrogant neurokirurg. När hans karriär slås i spillror tar hans liv en ny riktning – att försvara världen mot ondska. På en mystisk plats som kallas Kamar-Taj får han magiska krafter. Plötsligt är han indragen i en kamp mot osynliga mörka krafter, ämnade att förgöra vår verklighet.

Förutom Cumberbatch ser du även skådespelare som Chiwetel Ejiofor, Tilda Swinton, Michael Stuhlbarg, Benedict Wong, Rachel McAdams, Scott Adkins, Amy Landecker och Mads Mikkelsen i filmen. Filmen är regisserad och skriven av Scott Derrickson, med C. Robert Cargill och Jon Spaihts som medförfattare.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=HSzx-zryEgM

Om Play & Film i TiVo

Med Play & Film hittar du alltid någonting att titta på när det passar dig. Där hittar du hyrfilm, reklamfria program och serier i hela säsonger. Play ingår utan extra kostnad för de kanaler du har i ditt abonnemang, som har en tillhörande playtjänst. Du kan också köpa till vissa playtjänster som tillvalstjänst. För att komma åt Play & Film trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen.

Fjärrkontroll TiVo transparent

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

För att hyra film i TiVo behöver du ha något av våra tv-abonnemang med en TiVo-box.