För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Bistra män i någon form av laboratorium

Premiär för miniserien Mördarens kod

Från den 10 mars kan du se hela säsongen av Mördarens kod på play-tjänsten Cirkus. Miniserien är en verklighetsbaserad thriller från regissören bakom Broadchurch om morden på två skolflickor från Leicestershire.

Två utredare, en sann historia, och det enskilt största framsteget i modern kriminalhistoria. Miniserien handlar om hur en polisinspektör och en forskare i England 1984 började använda sig av DNA-teknik för att kunna knyta brottslingar till spår från brottsplatser.

En skolflicka i Leicestershire hittas mördad. När ytterligare en flicka hittas strypt två år senare, grips en ung man. Han erkänner det aktuella mordet, men säger sig inte ha något att göra med det tidigare. Kriminalinspektör Baker är säker på att samma person har begått båda brotten och vänder sig därför till forskaren Dr. Jeffreys för att få hjälp att ta reda på sanningen. För första gången i en polisutredning ska hans forskning om DNA ges plats i en polisutredning.

Resultaten visar sig avslöja någonting annat än man trott. Och utredningen tar en helt ny vändning.

Embedded content: https://youtu.be/rDODz8ijrzM

Så ser du Mördarens kod

För att se hela miniserien Mördarens kod behöver du ett abonnemang på play-tjänsten Cirkus. Det ingår för dig som har TiVo Max och kan köpas som tillvalskanal för dig med ett annat TiVo-abonnemang. Sedan hittar du serien under Play&Film - Play - Play-tjänster - Cirkus. Du kan även kan ta med dig serien vart du vill och se den när du vill på Com Hem Play.

Hela säsonger av det bästa från brittisk tv

Skäm bort dig själv med fantastiska brittiska tv-produktioner, när som helst och var som helst. Se hela säsonger av massvis av serier som Vera, Shetland och Unga kommissarie Morse. I din TiVo-box och via Com Hem Play.

The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer
Visa fler nyheter