The Hour på Cirkus

Premiär för The Hour på playtjänsten Cirkus

Från den 6 maj kan du se första säsongen av The Hour. Serien utspelar sig på en engelsk tv-redaktion i mitten av 50-talet, där de tre huvudpersonerna dras in i en spionaffär i samband med Suezkrisen.

I sex timslånga avsnitt får du följa producenten Bel Rowley, reportern Freddie Lyon och nyhetsankaret Hector Madden i deras arbete med nyhetsprogrammet "The hour". De ska bevaka Suezkrisen, som de själva blir allt mer inblandade i.

Den kritikerrosade serien har bland annat nominerats till fyra Golden Globes och har just nu betyget 8,0 (av 10) hos användarna på IMDb.

Så ser du The Hour

För att kunna se hela säsongen av The Hour behöver du ha ett abonnemang på playtjänsten Cirkus, som ingår i TV Guld med TiVo. Du kan också köpa den som tillvalskanal. Du hittar sedan serien under Play&Film / Play / Play-tjänster / Cirkus. Du kan även kan se serien var du vill med Com Hem Play.

När du har sett klart den första säsongens avsnitt, dröjer det inte länge förrän du får tillgång till fortsättningen. Den andra säsongen av The Hour kommer redan den 20 maj.

Hela säsonger med det bästa från brittisk tv

Skäm bort dig själv med fantastiska brittiska tv-produktioner, när som helst och var som helst. Se hela säsonger av massvis av serier som Vera, Shetland och Unga kommissarie Morse. I din TiVo-box och via Com Hem Play.

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter