För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

The Hour på Cirkus

Premiär för The Hour på playtjänsten Cirkus

Från den 6 maj kan du se första säsongen av The Hour. Serien utspelar sig på en engelsk tv-redaktion i mitten av 50-talet, där de tre huvudpersonerna dras in i en spionaffär i samband med Suezkrisen.

I sex timslånga avsnitt får du följa producenten Bel Rowley, reportern Freddie Lyon och nyhetsankaret Hector Madden i deras arbete med nyhetsprogrammet "The hour". De ska bevaka Suezkrisen, som de själva blir allt mer inblandade i.

Den kritikerrosade serien har bland annat nominerats till fyra Golden Globes och har just nu betyget 8,0 (av 10) hos användarna på IMDb.

Så ser du The Hour

För att kunna se hela säsongen av The Hour behöver du ha ett abonnemang på playtjänsten Cirkus, som ingår i TV Guld med TiVo. Du kan också köpa den som tillvalskanal. Du hittar sedan serien under Play&Film / Play / Play-tjänster / Cirkus. Du kan även kan se serien var du vill med Com Hem Play.

När du har sett klart den första säsongens avsnitt, dröjer det inte länge förrän du får tillgång till fortsättningen. Den andra säsongen av The Hour kommer redan den 20 maj.

Hela säsonger med det bästa från brittisk tv

Skäm bort dig själv med fantastiska brittiska tv-produktioner, när som helst och var som helst. Se hela säsonger av massvis av serier som Vera, Shetland och Unga kommissarie Morse. I din TiVo-box och via Com Hem Play.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer