För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

The Infiltrator

Premiär för The Infiltrator

Jakten på Pablo Escobar fortsätter! Den 15 november har filmen The Infiltrator premiär i Play & Film i TiVo.

Jakten på Pablo Escobar fortsätter! I The Infiltrator ser vi Breaking Bad-skådisen Bryan Cranston spela tulltjänstemannen Robert Mazur som ska sätta käppar i hjulet för Pablo Escobars kokain-export.

Mitt under det glada 1980-talets vräkiga överdåd blev Robert Musella en nyckelfigur för knarkkungar som behövde tvätta sina svarta kontanter. Han utnyttjade sina maffiakontakter för att bli betrodd rådgivare åt många internationella storskurkar och åt bankirerna som hjälpte dem. Men "Robert Musella" var i verkligheten en täckmantel för specialagent Robert Mazur, en amerikansk tulltjänsteman som gick längre än någon hade gått före honom.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=C0Aygu2tsVY

Filmen hittar du i Play & Film under "Premiärer" och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. För att hyra film i TiVo behöver du ha något av våra tv-abonnemang med en TiVo-box.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer