För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Premiär för The Missing

Från den 13 oktober kan du se hela första säsongen av den hyllade BBC-serien The Missing i playtjänsten Cirkus.

BBC-serien i åtta delar handlar om paret Tony (James Nesbitt) och Emily (Frances O’Connor) som söker efter sin femårige son Oliver som försvinner under en familjesemester i Frankrike.

Serien nominerades till en Golden Globe Award 2015, har höga betyg på ansedda recensionsamlingssajten Rotten Tomatoes och NY Times har skrivit: "The Missing is imaginatively written, well cast, chillingly believable and quite addictive. This kind of story has been told this way before, but somehow that doesn’t make this telling any less compelling”.

Så ser du den första säsongen av The Missing

För att kunna se hela säsongen av The Missing behöver du ha ett abonnemang på Cirkus. Det ingår i TV Guld och kan köpas som tillval om du har ett annat TiVo-abonnemang. Du hittar sedan serien i Play & Film - Play - Play-tjänster - Cirkus. Du kan även kan se serien var du vill och när du vill i Com Hem Play.

Hela säsonger av det bästa från brittisk tv

Upplev den mörka sidan av och morden i Midsomer, lär dig hur man inte alltid blir lycklig av att vinna på Lotto i The Syndicate eller hitta misstänkta i Prime Suspect. Playtjänsten Cirkus erbjuder hela säsonger av det bästa från brittisk tv. Se tittarfavoriter som Sherlock, Whitechapel, Poirot, Luther och Case Histories både i TiVo-boxen och via Com Hem Play.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter