För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Premiär för The Revenant – filmen på allas läppar

Du har väl hört talas om den omtalade björnscenen? 30 maj hade den ultimata äventyrs- och överlevnadsfilmen The Revenant premiär i Play & Film i TiVo!

The Revenant utspelar sig på 1820-talet och kretsar kring Hugh Glass, en man som under en expedition i den outforskade amerikanska vildmarken blir attackerad av en björn. Han lämnas ensam efter attacken och bestämmer sig då för att hämnas på männen som övergav honom.

I kampen för överlevnad i den bistra vintern får han utstå obeskrivlig sorg och blir även bedragen av sin närmaste vän. Kärleken till sin familj är det som ger honom viljan att överleva.

Filmen fick hela 12 Oscarsnomineringar och vann till slut för bästa manliga huvudroll (Leonardo DiCaprios efterlängtade första Oscar), bästa regi och bästa foto.

Du hittar The Revenant i mappen Premiärer i Play & Film i TiVo.

Embedded content: https://youtu.be/tMoOgyDpr2A

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter