För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Premiär för The Revenant – filmen på allas läppar

Du har väl hört talas om den omtalade björnscenen? 30 maj hade den ultimata äventyrs- och överlevnadsfilmen The Revenant premiär i Play & Film i TiVo!

The Revenant utspelar sig på 1820-talet och kretsar kring Hugh Glass, en man som under en expedition i den outforskade amerikanska vildmarken blir attackerad av en björn. Han lämnas ensam efter attacken och bestämmer sig då för att hämnas på männen som övergav honom.

I kampen för överlevnad i den bistra vintern får han utstå obeskrivlig sorg och blir även bedragen av sin närmaste vän. Kärleken till sin familj är det som ger honom viljan att överleva.

Filmen fick hela 12 Oscarsnomineringar och vann till slut för bästa manliga huvudroll (Leonardo DiCaprios efterlängtade första Oscar), bästa regi och bästa foto.

Du hittar The Revenant i mappen Premiärer i Play & Film i TiVo.

Embedded content: https://youtu.be/tMoOgyDpr2A

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer