Premiär för The Revenant – filmen på allas läppar

Du har väl hört talas om den omtalade björnscenen? 30 maj hade den ultimata äventyrs- och överlevnadsfilmen The Revenant premiär i Play & Film i TiVo!

The Revenant utspelar sig på 1820-talet och kretsar kring Hugh Glass, en man som under en expedition i den outforskade amerikanska vildmarken blir attackerad av en björn. Han lämnas ensam efter attacken och bestämmer sig då för att hämnas på männen som övergav honom.

I kampen för överlevnad i den bistra vintern får han utstå obeskrivlig sorg och blir även bedragen av sin närmaste vän. Kärleken till sin familj är det som ger honom viljan att överleva.

Filmen fick hela 12 Oscarsnomineringar och vann till slut för bästa manliga huvudroll (Leonardo DiCaprios efterlängtade första Oscar), bästa regi och bästa foto.

Du hittar The Revenant i mappen Premiärer i Play & Film i TiVo.

Embedded content: https://youtu.be/tMoOgyDpr2A

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter