För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Premiär på 22 Jump Street och vi bjuder på 21 Jump Street

Uppföljaren till kultfilmen 21 Jump Street är här! 22 Jump Street med Noah Hill och Channing Tatum är en av sommarens filmsuccéer och nu finns den tillgänglig i Play & Filmbutik i TiVo. Dessutom frivisar vi första filmen - 21 Jump Street.

Uppföljaren till kultfilmen 21 Jump Street är här! 22 Jump Street med Noah Hill och Channing Tatum var en av sommarens filmsuccéer och nu finns den tillgänglig i Play & Filmbutik i TiVo.

Om du missade den omtalade 21 Jump Street från 2012, har du ett ypperligt tillfälle att se filmen kostnadsfritt (ord pris 29 kr) i TiVo fram till den 19 november.

21 Jump Street handlar om två tidigare rivaler från high school, som blir partners som förstaårspoliser. De får i uppdrag att att jobba under täckmantel som elever för att spränga en knarkliga som opererar i deras gamla skola. Väl tillbaka i sina tonårsroller faller de in i gamla vanor och blir inte bara ovänner igen utan riskerar också att sabotera fallet de arbetar på – med hysteriskt katastrofala resultat som följd! Jonah Hill, Channing Tatum och Ice Cube spelar huvudrollerna i denna galna actionkomedi.

22 Jump Street handlar åter igen om poliserna Schmidt (Jonah Hill) och Jenko (Channing Tatum). Efter att ha tagit sig igenom high school (två gånger) väntar stora förändringar för dem när de nu infiltrerar ett lokalt college.

Du hittar båda filmerna i Play & Filmbutik, där 21 Jump Street alltså kan ses utan kostnad (ord pris 29 kr) fram till den 19 november, medan du ser 22 Jump Street för 39 kronor (49 kronor i HD)22jumpaffisch-data

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer