För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Premiär på 22 Jump Street och vi bjuder på 21 Jump Street

Uppföljaren till kultfilmen 21 Jump Street är här! 22 Jump Street med Noah Hill och Channing Tatum är en av sommarens filmsuccéer och nu finns den tillgänglig i Play & Filmbutik i TiVo. Dessutom frivisar vi första filmen - 21 Jump Street.

Uppföljaren till kultfilmen 21 Jump Street är här! 22 Jump Street med Noah Hill och Channing Tatum var en av sommarens filmsuccéer och nu finns den tillgänglig i Play & Filmbutik i TiVo.

Om du missade den omtalade 21 Jump Street från 2012, har du ett ypperligt tillfälle att se filmen kostnadsfritt (ord pris 29 kr) i TiVo fram till den 19 november.

21 Jump Street handlar om två tidigare rivaler från high school, som blir partners som förstaårspoliser. De får i uppdrag att att jobba under täckmantel som elever för att spränga en knarkliga som opererar i deras gamla skola. Väl tillbaka i sina tonårsroller faller de in i gamla vanor och blir inte bara ovänner igen utan riskerar också att sabotera fallet de arbetar på – med hysteriskt katastrofala resultat som följd! Jonah Hill, Channing Tatum och Ice Cube spelar huvudrollerna i denna galna actionkomedi.

22 Jump Street handlar åter igen om poliserna Schmidt (Jonah Hill) och Jenko (Channing Tatum). Efter att ha tagit sig igenom high school (två gånger) väntar stora förändringar för dem när de nu infiltrerar ett lokalt college.

Du hittar båda filmerna i Play & Filmbutik, där 21 Jump Street alltså kan ses utan kostnad (ord pris 29 kr) fram till den 19 november, medan du ser 22 Jump Street för 39 kronor (49 kronor i HD)22jumpaffisch-data

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter