Premiär på 22 Jump Street och vi bjuder på 21 Jump Street

Uppföljaren till kultfilmen 21 Jump Street är här! 22 Jump Street med Noah Hill och Channing Tatum är en av sommarens filmsuccéer och nu finns den tillgänglig i Play & Filmbutik i TiVo. Dessutom frivisar vi första filmen - 21 Jump Street.

Uppföljaren till kultfilmen 21 Jump Street är här! 22 Jump Street med Noah Hill och Channing Tatum var en av sommarens filmsuccéer och nu finns den tillgänglig i Play & Filmbutik i TiVo.

Om du missade den omtalade 21 Jump Street från 2012, har du ett ypperligt tillfälle att se filmen kostnadsfritt (ord pris 29 kr) i TiVo fram till den 19 november.

21 Jump Street handlar om två tidigare rivaler från high school, som blir partners som förstaårspoliser. De får i uppdrag att att jobba under täckmantel som elever för att spränga en knarkliga som opererar i deras gamla skola. Väl tillbaka i sina tonårsroller faller de in i gamla vanor och blir inte bara ovänner igen utan riskerar också att sabotera fallet de arbetar på – med hysteriskt katastrofala resultat som följd! Jonah Hill, Channing Tatum och Ice Cube spelar huvudrollerna i denna galna actionkomedi.

22 Jump Street handlar åter igen om poliserna Schmidt (Jonah Hill) och Jenko (Channing Tatum). Efter att ha tagit sig igenom high school (två gånger) väntar stora förändringar för dem när de nu infiltrerar ett lokalt college.

Du hittar båda filmerna i Play & Filmbutik, där 21 Jump Street alltså kan ses utan kostnad (ord pris 29 kr) fram till den 19 november, medan du ser 22 Jump Street för 39 kronor (49 kronor i HD)22jumpaffisch-data

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter