Hela lejonfamiljen samlad

Premiär på Lejonvakten på Disneys kanaler

Den storslagna berättelsen om Disneys Lejonkungen fortsätter i en ny tv-serie som heter ”Lejonvakten”. Den inleds med den 45 minuter långa filmen ”Lejonvakten: Ryter igen” som har premiär på Disney Junior den 25 mars kl 17.15.

Lejonvakten handlar om lejonet Kion, son till Simba och Nala och lillebror till Kiara, när han tar sig an ledarrollen i Lejonvakten, vars uppdrag är att upprätthålla ordning i Lejonriket. Traditionellt har Lejonvakten endast bestått av lejon, kända för att vara de modigaste, snabbaste, starkaste och mest skarpsynta djuren på savannen. Men Kion bryter traditionen genom att välja ut några av sina vänner som han tycker passar bäst för uppdraget: grävlingen Bunga, geparden Fuli, flodhästen Beshte och hägern Ono.

Många älskade karaktärer som vi känner igen från Lejonkungen dyker upp i både filmen och serien, bland annat Mufasa, Timon, Pumbaa, Rafiki, Zazu och Kions storasyster Kiara. Precis som Lejonkungen innehåller även Lejonvakten fantastisk musik.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=ZUbiJLq_t8Y

Filmen "Lejonvakten: Ryter igen" visas 25 mars kl 17.15Disney Junior, Disney Channel och Disney XD.
Den nya tv-serien ”Lejonvakten” har premiär lördagen den 9 april kl 09.00Disney Junior.

Glöm inte att göra en serieinspelning för Lejonvakten, så missar du inte en enda spännande minut!

Visa fler nyheter

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter