För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Hela lejonfamiljen samlad

Premiär på Lejonvakten på Disneys kanaler

Den storslagna berättelsen om Disneys Lejonkungen fortsätter i en ny tv-serie som heter ”Lejonvakten”. Den inleds med den 45 minuter långa filmen ”Lejonvakten: Ryter igen” som har premiär på Disney Junior den 25 mars kl 17.15.

Lejonvakten handlar om lejonet Kion, son till Simba och Nala och lillebror till Kiara, när han tar sig an ledarrollen i Lejonvakten, vars uppdrag är att upprätthålla ordning i Lejonriket. Traditionellt har Lejonvakten endast bestått av lejon, kända för att vara de modigaste, snabbaste, starkaste och mest skarpsynta djuren på savannen. Men Kion bryter traditionen genom att välja ut några av sina vänner som han tycker passar bäst för uppdraget: grävlingen Bunga, geparden Fuli, flodhästen Beshte och hägern Ono.

Många älskade karaktärer som vi känner igen från Lejonkungen dyker upp i både filmen och serien, bland annat Mufasa, Timon, Pumbaa, Rafiki, Zazu och Kions storasyster Kiara. Precis som Lejonkungen innehåller även Lejonvakten fantastisk musik.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=ZUbiJLq_t8Y

Filmen "Lejonvakten: Ryter igen" visas 25 mars kl 17.15Disney Junior, Disney Channel och Disney XD.
Den nya tv-serien ”Lejonvakten” har premiär lördagen den 9 april kl 09.00Disney Junior.

Glöm inte att göra en serieinspelning för Lejonvakten, så missar du inte en enda spännande minut!

Visa fler nyheter

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter