För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Hela lejonfamiljen samlad

Premiär på Lejonvakten på Disneys kanaler

Den storslagna berättelsen om Disneys Lejonkungen fortsätter i en ny tv-serie som heter ”Lejonvakten”. Den inleds med den 45 minuter långa filmen ”Lejonvakten: Ryter igen” som har premiär på Disney Junior den 25 mars kl 17.15.

Lejonvakten handlar om lejonet Kion, son till Simba och Nala och lillebror till Kiara, när han tar sig an ledarrollen i Lejonvakten, vars uppdrag är att upprätthålla ordning i Lejonriket. Traditionellt har Lejonvakten endast bestått av lejon, kända för att vara de modigaste, snabbaste, starkaste och mest skarpsynta djuren på savannen. Men Kion bryter traditionen genom att välja ut några av sina vänner som han tycker passar bäst för uppdraget: grävlingen Bunga, geparden Fuli, flodhästen Beshte och hägern Ono.

Många älskade karaktärer som vi känner igen från Lejonkungen dyker upp i både filmen och serien, bland annat Mufasa, Timon, Pumbaa, Rafiki, Zazu och Kions storasyster Kiara. Precis som Lejonkungen innehåller även Lejonvakten fantastisk musik.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=ZUbiJLq_t8Y

Filmen "Lejonvakten: Ryter igen" visas 25 mars kl 17.15Disney Junior, Disney Channel och Disney XD.
Den nya tv-serien ”Lejonvakten” har premiär lördagen den 9 april kl 09.00Disney Junior.

Glöm inte att göra en serieinspelning för Lejonvakten, så missar du inte en enda spännande minut!

Visa fler nyheter

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer