Premiärer hela veckan

Idag har flera storfilmer premiär i Play & Film och kan hyras direkt i TiVo. Se alla redan ikväll eller sprid ut dem över hela veckan.
© Warner Bros. Ent. Inc. all Rights reserved.

Den här veckan kan du frossa i storfilmer som har premiär i Play & Film. Det är Oscarvinnare och stjärnskådespelare, påkostade produktioner och filmer som varit uppskattade bland både kritiker och biobesökare.

Live by night

Under förbudstiden i Boston på 20-talet är det gangsters som styr flödet av makt, alkohol och pengar. Joe Coughlin är son till en polis men vände för längesedan sin strikta uppväxt ryggen för ett lyxliv bortom lagen. Joe bryter mot en av den undre världens regler då han tar både pengar och flickvän från en fruktad maffiaboss. Det leder till att Joe hamnar i en nedåtgående spiral av hämnd och svek. Oscarsbelönade Ben Affleck har regisserat, skrivit manus och spelar huvudrollen.

Tv-nyheter-manchestersea

Manchester by the sea

Lee är en vaktmästare från Boston som återvänder till sin hemstad Manchester-by-the-Sea för att ta han om sin 16-åriga brorson Patrick när Lees äldre bror Joe går bort. Väl hemma påminns han om det för flutna som tvingade honom att bryta upp med sin fru och det samhälle där han är född och uppvuxen. Tillsammans tvingas Lee och Patrick kämpa för att anpassa sig i en värld utan Joe. Denna film fick två Oscar: Kenneth Lonergan för bästa originalmanus och Casey Affleck, som spelar huvudrollen, för Bästa manliga huvudroll.

Tv-nyheter-film-arsenal

Arsenal

Bröderna Lindel och JP hade bara varandra när de växte upp. Som vuxen fann JP lyckan som ägare av att byggnadsbolag, medan Mikey blev en småskalig gangster. När Mikey kidnappas och hålls mot lösensumma av den hänsynslöse gangsterbossen Eddie King vänder sig JP till brödernas gamla vän och civilpolis Sal för hjälp. För att rädda sin bror måste JP riskera allt när han släpper lös sin hämnd på King och hans gangsterarmé. Med Nicholas Cage, Adrian Greiner och John Cusack i huvudrollerna.

Tv-nyheter-jackie

Jackie

Ett brännande starkt och intimt porträtt av en av de viktigaste och mest tragiska ögonblicken i amerikansk historia, berättad ur Jackie Kennedys perspektiv. Jackie släpper in oss i sin värld dagarna som följde efter mordet på hennes make och USAs president John F. Kennedy. Känd för sin extraordinära dignitet och värdighet får vi ta del av ett psykologiskt porträtt av rikets första dam. Filmen fick tre Oscarsnomineringar: bästa kvinnliga huvudroll (Natalie Portman), bästa filmmusik och bästa kostym.

Här hittar du filmerna

Du hittar filmerna under temat ”Premiärer” i Play & Film i TiVo. Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. När du hyrt filmen är den tillgänglig i 48 timmar.