Rebecka Martinsson på TV4 - premiär 8 mars

När barndomsvännen plötsligt går bort återvänder advokaten Rebecka Martinsson till hemtrakterna, men snart visar det sig att allt inte är som det ser ut att vara... Se kriminalserien på TV4 på onsdagar!
Foto: TV4

Rebecka Martinsson (Ida Engvoll) från Kiruna, har inte riktigt funnit sig själv trots stora framgångar på en advokatfirma i Stockholm. När en vän från barndomen plötsligt går bort återvänder Rebecka motvilligt till sina hemtrakter, men alltför snart visar det sig att allt inte är som det ser ut att vara. Frågorna hopar sig när det visar sig att vännen blivit mördad och Rebecka kan inte slita sig från platsen förrän hon fått svar.

Hon dras in i en gastkramande jakt på en mördare som visar sig kunna mörda igen samtidigt som Rebecka själv tvingas konfrontera ett fruktansvärt trauma som en gång fick henne att överge sin hembygd.

I övriga roller ses bland andra Samuel Fröler, Gunilla Röör, Eva Melander, Lars Lind och Jakob Öhrman. Serien är baserad på Åsa Larssons deckarromaner Det blod som spillts, Svart stig, Till dess din vrede upphör och Till offer åt Molok.

Sändningstiden

Du ser serien klockan 21.00 på onsdagar i TV4. Men om du skulle missa avsnittet kan du se det upp till en vecka senare med funktionen Sju dagars omstart, som du har tillgång till både i TiVo och i Com Hem Play.

Se Rebecka Martinsson var du vill

Med appen Com Hem Play kan du ta med dig spänningen vart du vill i Sverige och behöver inte sitta hemma för att följa mördarjakten. Du behöver inte heller passa tiden, eftersom programmet ligger kvar i sju dagar.