För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Rev run springer runt i världen

Rev runs around the world på Travel Channel

Rev Run är mest känd som medlem i hiphopgruppen Run DMC. Efter att under många år ha rest runt på turnéer med de andra i Run DMC, är det dags för nytt resesällskap.

Med fyra jorden-runt-biljetter tar han nu familjen med sig för att uppleva nya platser, kulturer och maträtter. Den här världsturnén inleds i Jamaica med oväntade kulinariska upplevelser och under resan blir Rev till och med utsedd till sultan i Turkiet!

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=TpMUg-soSYU

Programmet visas onsdagar klockan 21.00 på Travel Channel med start den 4 maj. Kanalen hittar du på plats 56 (och HD-versionen på plats 32). Om du råkar missa just den tiden är det ingen fara - med funktionen Sju dagars omstart i TiVo kan du se programmet hela veckan efter.

Travel Channel ingår i abonnemangen TV Silver och TV Guld och kan även köpas som tillvalskanal.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer