Rev run springer runt i världen

Rev runs around the world på Travel Channel

Rev Run är mest känd som medlem i hiphopgruppen Run DMC. Efter att under många år ha rest runt på turnéer med de andra i Run DMC, är det dags för nytt resesällskap.

Med fyra jorden-runt-biljetter tar han nu familjen med sig för att uppleva nya platser, kulturer och maträtter. Den här världsturnén inleds i Jamaica med oväntade kulinariska upplevelser och under resan blir Rev till och med utsedd till sultan i Turkiet!

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=TpMUg-soSYU

Programmet visas onsdagar klockan 21.00 på Travel Channel med start den 4 maj. Kanalen hittar du på plats 56 (och HD-versionen på plats 32). Om du råkar missa just den tiden är det ingen fara - med funktionen Sju dagars omstart i TiVo kan du se programmet hela veckan efter.

Travel Channel ingår i abonnemangen TV Silver och TV Guld och kan även köpas som tillvalskanal.

Frivisning av Disneys kanaler

30 september 2016

Under hela oktober kan hela familjen se alla Disneys kanaler. Det enda som behövs är ett tv-abonnemang hos Com Hem.

Läs mer

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter