Hyr Rogue One: A Star Wars story ikväll

Den 12 april är det äntligen premiär för den åttonde filmen i Star Wars-serien: ”Rogue One: A Star Wars story” i Play & Film i TiVo. Se biosuccén hemma i soffan ikväll!
© 2017 & TM Lucasfilm Ltd.

I en tid fylld av konflikter slår en grupp osannolika hjältar sig samman för att genomföra ett livsfarligt uppdrag: att stjäla ritningarna till Dödsstjärnan, Imperiets ultimata förstörelsevapen. Det här är en av de viktigaste händelserna i Star Wars historia, som för samman vanliga människor som tillsammans utför extraordinära handlingar för att bli del i något som är större än de själva.

Se skådespelarna och skaparna av Rogue One berätta (på engelska) om filmen och se små godbitar ur den.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=NDOvtcGKFAo

Den episka filmen är den åttonde filmen som utspelar sig i ”Star wars”-universumet och är regisserad av Gareth Edwards utifrån ett manus av Tony Gilroy och Chris Weitz. I filmen medverkar bland andra Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Jiang Wen och Forest Whitaker.

Så ser du filmen

Du hittar filmen under temat ”Premiärer” i Play & Film i TiVo. Det är enkelt att hyra film i TiVo! Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 timmar.

Vinn exklusiva Star Wars-prylar

Missa inte vår tävling på Com Hem-bloggen, där du kan tävla om riktigt sköna högtalare, hörlurar och andra grejer med tema från Star Wars! Fram till den 17 april har du chansen att svara på två frågor och motivera varför just du ska bli en vinnare. May the force be with you!